• Heb een HR centrale verwarmingsketel AGPO/ECONPACT TYPE 35 C van 1998.
    Bij jaarlijks nazicht reeds 2 jaar de opmerking: "ketel verkeerd in zeer slechte staat".
    WAT IS DE GEMIDDELDE LEVENSDUUR VAN DEZE KETEL?

    Gesteld op 14-11-2011 om 18:40 in forum AGPO Econpact 27C 35C Misbruik melden
    • Volgens fabriek moet de ketel 10-15 jaar meegaan. Daar heb ik zwaar mijn twijfels over,
      heb de ketel nu 9 jaar en elk jaar is er wel wat aan de hand, niet werken/lekkage/storingen enz enz. Er is al heel veel vervangen, maar problemen blijven.
      Ook vind ik de prestaties waardeloos,ga in de winter maar eens met 3 man douchen en de kamertempratuur zakt 2 tot 3 graden (laatste 2 winters) en duurt uren voor hij weer op temp. is.
      Meerdere gebruikers gesproken en hebben de zelfde problemen!!!!!!
      In mijn ogen is het gewoon een stuk OUD IJZER, kom bij veel mensen maar heb zelden zo'n
      slecht presterende ketel meegemaakt. Voor mij nooit geen agpo/ferolli meer al krijg ik hem gratis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Geantwoord op 17-11-2011 om 09:37

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ook mijn ketel Agpo 27C is van 1998 en nog in goede staat. Het probleem -A06- met de ventilator was bij mij terug te voeren naar de printplaat.Ook een probleem met de CV pomp
      was terug te voeren naar de printplaat.In beide gevallen was een slechte sodeerverbinding
      de oorzaak.Slijtage van deze soldeer verbindingen is soms moeilijk te zien mijn advies is dan ook,haal de printplaat er uit in soldeer de pennen die wat meer vermogen vragen goed
      door.Veel problemen zijn dan opgelost,eenige vaardigheid in solderen is wel vereist.
      PS: bij mij is nog nooit een CV monteur in huis geweest,veelonderhoudszaken zijn zelf te doen, wel voorzichtig zijn 220 stekker er uit en gaskraan dicht!!! Geantwoord op 20-12-2011 om 20:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info