• Hallo,
    Ik heb een vraag: ik heb een AEG PV 4600 inmiddels 5 jaar oud. De klacht is dat deze omvormer erg laat opstart sinds kort. Normaal ( bij mij) begon hij al bij een beetje licht op te starten doormidden van wat getik ( inschakelend relais geluid) en dan deed hij het.
    Gisteren (18-8-2019) begon de omvormer pas tussen 10 / 11 uur te laden.
    Momenteel blijft alles uit ook het display geeft niets aan.
    Bestaat er een mogelijkheid dat je zo’n omvormer kan uitlezen en hoe?

    Gesteld op 20-8-2019 om 09:47 in forum AEG Protect PV - Solar Inverters Misbruik melden
    • Bij mijn AEG PV 1500 hetzelfde probleem. Panelen op westen, vandaag 2 januari, de zon schijnt en om 11.30 uur is de omvormer nog steeds niet opgestart. Wat kan ik doen om de omvormer eerder gestart te krijgen ? Geantwoord op 3-1-2022 om 11:56

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • mijn vraag ik heb een omvormer AEG PV 2000 deze start veel later op als de omvormer van de 2de set.
      ik heb de omvormer open gemaakt om de zonnepaneel stroom te meten (voltage omdat dat moment was 348 Volt) maar nu staat de omvormer op storing hoe kan ik die restten?? Weet iemand hier een antwoord op? Geantwoord op 18-1-2022 om 11:40

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info