• Ook ik heb een defecte condensator van de AEG PN3000X2. Twee vragen: Heb gezocht op de site van vanderstad maar kon de condensator niet vinden (kan nog net lezen de waarden 0,2uF en 2x2400pF). Heb ik verkeerd gezocht? Verder wil ik graag de schakelaar doormeten, graag aangeven hoe dit kan met een multimeter. Alvast dank voor de hulp! Groet, Theo - tscheijven@hotmail.com

    Gesteld op 1-9-2021 om 17:24 in forum AEG PNEUMATIC 3000 X2 Misbruik melden
    • Beste Theo

      Je kan de condensator ook meenemen naar een winkel waar ze stofzuigers verkopen en repareren meestal hebben zij er wel een die dicht in de buurt komt anders moet van de Stad bellen. Het doormeten van de schakelaar is makkelijk met een met een multimeter via de draadjes die naar de motor gaan wel de schakelaar indrukken.
      Veel succes
      Geantwoord op 2-9-2021 om 10:13

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dankjewel! Ik heb de condensator inmiddels gevonden op een Franse site, zien of het echt de juiste is maar lijkt er veel op. wat betreft het doormeten vd schakelaar: klopt het dat ik de weerstand moet meten om te zien of hij geen sluiting maakt? Na het ploffen vd condensator was stekker in het stopcontact al voldoende voor sluiting. Geantwoord op 3-9-2021 om 08:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info