• Ik heb een AEG micromat combi 635
    er is waarschijnlijk de magnetron stuk
    maar hoe krijg ik de ingebouwde magnetron uit de kast?
    De montage handleiding van de inbouwraam heb ik niet meer
    wie kan mij helpen?
    gr. Hein

    Gesteld op 20-11-2013 om 19:39 in forum AEG Micromat COMBI 635 M Misbruik melden
    • Hein, bij mij werkt de magnetronfunctie niet meer. Ik wil alles eruit hallen, maar ook ik weet niet hoe ik dat afdekraam moet verwijderen... Weet jij het al?

      bvd
      Carlo
      carlo.reinacher@gmail.com Geantwoord op 21-1-2014 om 15:03

      Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden
    • In het afdekraam zitten vier ventilatiesleuven over de gehele breedte van de magnetron (aan onder- en bovenkant elk twee). Aan de linker- en rechterkant van de onderste sleuf zit achter een zwart hoekvormig "dopje" een schroef. Het is lastig te zien, maar als je van de zijkant kijkt zie je dat het dopje en afdekraam niet één geheel vormen: er zit een klein kiertje, waartussen je een schroevendraaier kan stoppen en voorzichtig het dopje naar je toe uit het afdekraam kan duwen. Hetzelfde is het geval met de bovenste sleuf: ook daar zitten twee dopjes. Vervolgens de schroeven losdraaien en dan kan je de oven eruit halen inclusief het frame. Wel eerst de schroef/ven van het frame in de inbouwkast verwijderen. Of je schroeft de oven eerst los van het frame en haalt alleen de oven eruit. Let op de stekker van de oven aan de achterkant. Geantwoord op 6-5-2014 om 13:00

      Waardeer dit antwoord (37) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info