• Hoe kan ik de foutmelding/code c9 resetten?

  Gesteld op 7-9-2011 om 17:02 in forum AEG Lavamat 72600 Misbruik melden
  • Toevallig heb ik vandaag de koolborstels vervangen 30,- en binnen 10 minuten gedaan.
   Daarna moet je de wasmachine resetten;Lavamat 72600: C9 = koolborstel vervangen. Na vervanging resetten: toetsen inweken en voorwas tegelijk ingedrukt houden en dan de draaiknop op kort centrifugeren zetten. Alle lampjes gaan nu branden. Laat toetsen los en zet draaiknop op UIT. Geantwoord op 4-10-2011 om 20:19

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • Lavamat 72600: C9 = waarschijnlijk koolborstel vervangen. Klik op deze LINK -- zoeken op artikel #7723617 Na vervanging resetten: toetsen inweken en voorwas tegelijk ingedrukt houden en dan de draaiknop op kort centrifugeren zetten. Alle lampjes gaan nu branden. Laat toetsen los en zet draaiknop op UIT.
   Geantwoord op 18-1-2012 om 17:31

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info