• De wasmachine is een jaar of 7 oud en stinkt. Wat te doen?

    Gesteld op 6-9-2010 om 17:56 in forum AEG Lavamat 72600 Misbruik melden
    • Uw wasmachine eens goed reinigen met speciale wasmachine reiniger of wat heel goed werkt is de machine goed reinigen met schoonmaak azijn. Door het ijzer in ons water krijg je op den duur een ongename geur en de witte was krijgt een roestachtige vale kleur. 1 keer per half jaar reinigen is voldoende als je bij iedere witte-was partij een beetje soda toevoegd. Gegarandeerde schone en lekker ruikende witte was. Geantwoord op 19-11-2011 om 20:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info