• Hallo, ik heb een OKO Lavamat Update 72620. Deze heeft een paar maanden geleden code C9 gehad. Ik heb toen volgens dit forum de koolborstels van de motor vervangen en de code gereset, de machine draaide weer als nieuw.
  Echter, gisteren gaf hij weer code C9. Ik heb de motor er weer uitgehaald en de koolborstels gecontroleerd. Deze zijn in perfecte staat en ook het motoranker is helemaal schoon. Toch blijft hij code C9 geven na verschillende keren te zijn gereset. Hierna heb ik ook de pomp met filter gecontroleerd, deze is in orde. Als ik een halve emmer water in de trommel giet wordt hij netjes afgepompt. Dus aan de pomp ligt het niet. Ook "onbalans" kan het niet zijn, want de trommel is leeg. ( allemaal antwoorden op dit forum )
  Blijf mijn probleem bestaan van code C9. WAT IS ER AAN DE HAND ??????
  Voor degene die antwoord willen geven ... kom me niet met het verhaal dat ik de koolborstels moet vervangen + resetten code.

  Gesteld op 8-11-2013 om 03:35 in forum AEG Lavamat 72600 Misbruik melden
  • c9 wil zeggen te zwaar beladen (geweest). er is op youtube een filmpje te vinden met instructies hoe de machine te resetten. (zoek op aeg reset c9) Geantwoord op 1-4-2015 om 00:24

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info