• Wij hebben een AEG Oko Lavamat die de foutcode C9 aangeeft. Volgens diverse sites zijn de koolborstels dan versleten. Deze hebben we nagekeken maar die zijn nog goed. Ook hebben we geprobeerd hem te resetten, maar dit geeft ook niet het gewenste resultaat. Het lijkt goed te gaan, maar als we hem laten centrifugeren draait ie een paar keer rond en als ie dan snelheid moet maken stopt ie en geeft weer foutcode C9 aan. Wie o wie weet raad?

  Gesteld op 8-10-2012 om 08:58 in forum AEG Lavamat 72600 Misbruik melden
  • Zelfde probleem, blijkt bij ons dat als je de motor los haalt er achter op de motor een plastik kapje zit. Als je het plastik kapje verwijderd zit er een ring onder die aangesloten is met 2 draden. In deze ring zit een bruine soort kunststof ring. Deze is bij mij versleten, ik probeer deze ring op internet te vinden. Dit systeem heeft iets te maken met de sbnelheid en het kunnen zien van de wasmachine dat hij draait en hoe snel. Geantwoord op 16-12-2012 om 19:44

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem, maar hoe krijg je de motor los? Ik heb de 4 boutjes losgedraaid maar krijg met geen mogelijkheid de motor los? Geantwoord op 5-8-2013 om 21:29

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info