• l.S.,
    Sinds kort heb ik een Aeg mk56500mm combimagnetron. Maar als ik bv broodjes wil afbakken komen ze er als stenen uit, terwijl ik ze maar op 180 graden instel i.p.v. 200,
    En dan komt er ook nog een heleboel rook uit de oven. En de oven is nieuw dus geen is er geen vuil aan het rooster zijn blijven hangen. Ik heb het nu al een aantal keren geprobeerd met de handleiding in de nabijheid. Misschien kunt u mij helpen, want zo beleef ik er niet zoveel plezier aan.????
    Hopelijk kunt u mij meer duidelijk maken, zodat ik weer met plezier kan bakken.
    Bij voorbaat gartelijk dank.

    Met vriendelijke groet,

    Mieke van Bruggen
    fjmvanbruggeb@hotmail.com
    Telefoonnummmer: 073-6420638

    Gesteld op 14-2-2019 om 19:47 in forum AEG KMS561000M Misbruik melden
    • Beste Mieke,

      Ik heb hetzelfde probleem met de oven alle standen al geprobeerd en temperatuur anders ingesteld, maar nog steeds kei harde broodjes. Ik baal hier heel erg van, ik hoop echt dat iemand een oplossing heeft voor dit probleem!!!
      Heeft me al veel geld gekost aan de broodjes die je niet kunt eten.

      Mvg Ans Geantwoord op 24-2-2019 om 21:49

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • Goedemorgen, wij hebben sinds kort dezelfde oven en ook hetzelfde probleem met het afbakken van de broodjes. Weten jullie inmiddels in welke stand en hoe lang wij de broodjes moeten bakken? Groeten Diana Geantwoord op 21-7-2019 om 10:42

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Om broodjes af te bakken, stel in de oven in op 'True Fan', (Schakelaar op stand 3) Draai de temperatuurknop (Rechter knop) op 180 of 200 graden. Pas wanneer de oven op temperatuur is, (Je hoort een piepje) schuif je de broodjes op het rooster in het midden van de oven. Stel de tijd op 5 minuten en er komen lekkere, licht bruin gekleurde broodjes uit. Je kunt het oplopen van de oventemperatuur bekijken door op de rechter knop onder de display te drukken.
      Extra tip: Snij de broodjes vooraf met een scherp mes een stukje in, dan brand je je vingers niet als je het broodje wilt opensnijden!
      Eet smakelijk! Geantwoord op 21-7-2019 om 12:33

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Ik heb precies hetzelfde probleem, word er inmiddels ook moedeloos van. Gisteravond weer een poging gedaan om een stokbroodje te bakken, nu de temperatuur weer wat lager gezet, op 140 graden. En weer was het knetterhard geworden en kon het zo de prullenbak in. Heeft iemand inmiddels al een oplossing? Geantwoord op 16-12-2019 om 12:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Goedemiddag, als je de oven voor verwarmd druk dan Niet op start. Alleen de oven temperatuur instellen en klaar. Als je namelijk wel op Start drukt, ze je de magnetron aan en worden je broodjes beton. Succes, groeten Diana Geantwoord op 16-12-2019 om 15:19

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Lees dit maar een door, staat ook al hierboven:
      Om broodjes af te bakken, stel in de oven in op 'True Fan', (Schakelaar op stand 3) Draai de temperatuurknop (Rechter knop) op 180 of 200 graden.
      LETOP: Plaats de broodjes nog NIET in de oven. Pas wanneer de oven op temperatuur is, (Je hoort een piepje) schuif je de broodjes op het rooster in het midden van de oven. Stel de tijd op 5 minuten en er komen lekkere, licht bruin gekleurde broodjes uit. Je kunt het oplopen van de oventemperatuur bekijken door op de rechter knop onder de display te drukken.
      Extra tip: Snij de broodjes vooraf met een scherp mes een stukje in, dan brand je je vingers niet als je het broodje wilt opensnijden!
      Idd, als je op de START knop druk (Zit in het midden van de knoppenbalk, komt de Magnetron erbij en dan worden gedurende 4 minuten de broodjes ook nog met 600 Watt magnetron bestookt. Deze middelste knop dus NIET gebruiken.
      Eet smakelijk! Geantwoord op 17-12-2019 om 09:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info