• Hallo,

  Ik heb m'n droogkast (AEG T55600) open gemaakt om het kapotte riem te vervangen en hierdoor is er een veer losgekomen waarvan ik niet weet waar die terug moet!

  Kan er iemand mij aub hierbij helpen?

  mvg

  Gesteld op 3-1-2015 om 13:47 in forum AEG Electrolux lavatherm 55600 Misbruik melden
  • DAAR MOET U DE MOTOR MEE OP SPANNING ZETTEN,VEER AAN MOTOR TREK HEM NAAR BENEDEN EN DOE HET OOG IN DE SLEUF,W.A.S.ZUTPHEN.0650533479 Geantwoord op 3-1-2015 om 15:34

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info