• iK ZOEK DE OORZAAK VOOR DE FOUTMELDING E60

    Gesteld op 6-8-2011 om 13:19 in forum AEG Electrolux Lavatherm 57800 Misbruik melden
    • Heb dit antwoord elders op internet gevonden; ik ga t vandaag uitproberen.

      Hier komt ie dan,:
      Mijn droger had hetzelfde dit heb ik gedaan:droger aan de achterkant openschroeven 1st de witte bak met drie schroeven daarna de stalen frame rond de trommel met +- 12 schroeven.nu zie je het verwarmingselement rechtsonder.bedekt het element aan de bovenkant met een stuk karton zodat er geen vuil in kan vallen.veeg alle stofrestten van de achterkant van de droger.schraap de gedemonteerde bak leeg van zeepresten ed.zodat die goed schoon wordt. pak met een tang het klemmetje van de witte dop rechtsonder de droger.trek de witte dop eraf met de hand of een tang.water zal nu uit de droger lopen. houdt de droger naar achter zodat ook de laatste waterresten eruit kunnen lopen.maak het gat rechtsonder het verwarmingselement schoon en stofvrij. doe de stekker in het stopcontact en gooi een vochtige handdoek in de droger.zet hem aan. wacht tot het verwarmingselement oranje kleurt.zet de droger uit.zorg dat alle onderdelen droog zijn als je ze terugplaatst.je droger is nu gemaakt.veel p[lezier ermee!

      Alfred Geantwoord op 30-1-2012 om 09:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info