• Ik heb een lavatherm condensdroger, nu 6 jaar oud. Nooit problemen gehad. Gisteren is hij halverwege het programma gestopt. Het startlampje normaal rood, knipperde nu oranje. Hij doet niks meer. Ik heb hem net helemaal schoongemaakt, maar nog steeds niks. Heeft iemand een idee wat ik nog zou kunnen proberen?

    Gesteld op 18-6-2018 om 10:19 in forum AEG Electrolux Lavatherm 55840 Misbruik melden
    • Hallo, Ik heb helaas geen tips gekregen, dus ik heb AEG gebeld en zij zijn geweest. Na een lange speurtocht (nieuwe condensator, en nog een onderdeel), bleek het uiteindelijk het deurknopje te zijn. Ik weet niet hoe dat heet, maar dat is het dingetje boven in daar waarin de deur klikt. Dat was doorgebrand. Geantwoord op 14-8-2018 om 18:06

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info