• De afstandsbediening reageert niet als ik naar de usb wil gaan

    Gesteld op 3-2-2020 om 20:35 in forum A.C.Ryan ACR-PV73100 Playon HD Misbruik melden
    • Bent u zeker dat die files op de USB wel geschikt zijn ? Heeft u die vroeger al kunnen gebruiken. Bepaalde formaten worden niet ondersteund door e HD Ryan, zie in de gebruiksaanwijzing welke systemen wel worden herkend en welke niet. Is steeds een veel voorkomend probleem bij vele bezitters van dat toestel, die niet grondig de gebruiksaanwijzing lezen. Geantwoord op 3-2-2020 om 20:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb altijd een harde schijf gebruikt. Die werkte steeds slechter en nu ineens niet meer. Toen heb ik een losse usb gekoppeld. Werkte wel maar nu staan er meer bestanden op en werkt die niet meer. Dus zou kunnen kloppen dat die nu daardoor niet meer werkt.
      Maar in het geval van die losse harde schijf. Daar staan verschillende mappen op met bv foto’s en films.
      Als dan 1 map Een onjuist bestand heeft zou dan door die ene map de afstandsbediening niet kunnen werken ? Geantwoord op 3-2-2020 om 21:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste, er is iets onduidelijks in uw vraag, ten eerste het betreft hier wel een probleem met een Mediaplayer Playons HD ACRyan, en de afstandsbediening, en de USB die u niet kan afspelen, omdat de USB niet verschijnt in het menu(staat dus in licht grijs) en kan niet gekozen worden..Dat is hetgene ik uitmaak voor uw probleem. Nu zie ik in uw tweede mail dat u spreekt over gebruik van een harde schijf, uw probleem ging dus wel over een Mediaplayer AC Ryan ???(daar zit natuurlijk een schijf in)
      Ik heb u vermeld dat 'als de USB in het menu ,niet kan aangevinkt worden, dat de reden ligt hoe de USB
      geformatteerd is De uitzonderingen zijn, geformatteerd in FAT , FAT32 , kunnen niet afgespeeld worden. Enkel de formats die in de gebruiksaanwijzing staat zijn goed, zoals AVI, MTS2, MPG,MP4, MOV,
      enzovoort
      Id at het probleemn dan kan je dat zien als je de gegevens van de USB raadpleegt, onder eigenschappen.
      Groeten WK Geantwoord op 4-2-2020 om 16:20

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Voor de usb ben ik eruit. Heb alles eraf gehaald op films na. Nu speelt hij het wel af. De andere losse harde schijf staat zo vol met allerlei mappen zoals films, foto’s, documenten, enz. Daarom zal die nu niet werken. Ik kan het beste een andere harde schijf erbij gebruiken waar alleen films opstaan. Dan kan ik deze eerdere schijf voor allerlei gebruiken. Bedankt voor alle tips. Geantwoord op 4-2-2020 om 19:09

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info