Taal Documenttype Pagina's
Deutsch Gebruiksaanwijzing 140 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik wil graag een mix van de opnames maken, dus bij mij van de piano en zang en deze (ev. stereo mp3) op de USB zetten. Hoe doe je dat eigenlijk? Lukt mij gewoon niet. Gesteld op 12-2-2019 om 18:56

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Het masterkanaal op opnemen zetten (dus rood lampje aan), de tracks waar de muziek op staat die je wilt opnemen op groen zetten en opnemen maar!(dus gewoon rec + play indrukken) Dan heb je een mastertrack gemaakt. Dan usbstick er in doen, op knopje usb drukken. Ga naar 'storage', daarna naar save, en je mastertrack zoeken en saven! dan heb je een wav file, als je die wilt converteren naar een mp3 dan moet dat met een converter of online. Succes! Geantwoord op 12-2-2019 om 20:07

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • Is er ook een handleiding in nederlands Gesteld op 13-2-2014 om 15:48

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Zoom R24

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info