Taal Documenttype Pagina's
Deutsch Gebruiksaanwijzing 100 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Graag zou ik een nederlandse handleiding willen van de zoom r16 en r24,en in de vragen te zien nog andere gebruikers ook.
  Als jullie ons daar aan zouden kunnen helpen zou dat erg fijn zijn omdat engels en duits niet makkelijk is in audio taal. best technisch allemaal.
  met vriendelijke dank. Gesteld op 9-2-2015 om 15:57

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hoe kan ik een opgenomen track wissen? Als ik zingend een vorige opname wil overwriten dan hoor ik de vorige opname er hinderlijk doorheen Gesteld op 25-11-2014 om 11:49

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hallo, misschien heb je ondertussen al je antwoord, maar hier toch mijn antwoord op je vraag. Als je een opname maakt dan wordt dat een file. Die file kun je wissen door naar 'project' te gaan. Klik dus op het knopje rechtsboven op de Zoom bij 'project'. Daar kun je naar 'File' gaan en dan kun je alle opgenomen files van dat project zien. Je kunt ze ook beluisteren als je niet zeker weet welke het is. Vervolgens kun je de file wissen. Succes! Geantwoord op 9-2-2015 om 16:05

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Zoom R16

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info