Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 24 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Om terug verbinding te hebben tussen de app en de Vitoconnect (nadat de Viessmann warmtepomp was uitgevallen), moet ik de app eerst verwijderen en opnieuw downloaden en installeren (paswoord inbegrepen)? Of kan ik resetten, want de oude waarden blijven op de app weergegeven en wijzigen niet? Gesteld op 29-5-2020 om 08:42

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Mijn Vitoconnect app is blijven staan op de oude waarnemingen van onze warmtepomp, nadat die door een foutmelding is uitgevallen. Ik kan de app niet resetten, moet ik die nu verwijderen en opnieuw downloaden om de werking van de app opnieuw in orde te krijgen? Gesteld op 29-5-2020 om 08:38

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Vitoconnect onderste lampje op kastje brandt oranje. Wat te doen? Gesteld op 20-4-2019 om 20:32

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Brandt het lampje continu of flitst het? 0,5 sec uit en 0,5 sec aan (=flashing) betekent dat de vitoconnect in 'maintenance mode" is. Om deze te beeindigen de reset knop 2 sec. ingedrukt houden. Als het lampje 0,1 sec aan en dan 0,9 sec uit is (= pulsating) betekent dit "registration mode active"
   gr.
   Raf Geantwoord op 20-4-2019 om 21:40

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • De ViCare werkt prima . In de demo werd gesteld dat je ook kon zien wat er gebeurde de afgelopen uren . Bij die van ons komt alleen de melding het gaat goed met je verwarming . Bij tips staat ‘geen gegevens beschikbaar’ .’ Hier vindt u in de toekomst hints, tips , en waarschuwingen .
  Wat kan je er aan doen om de tips en dergelijke binnen te krijgen ? Gesteld op 15-12-2018 om 11:16

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb een ViCare geinstalleerd , alle LED lichtjes branden zoals het moet - thuis kan ik via de app de radiator aansturen .. werkt perfect . Maar , als ik elders ben ( op mijn werk bv) kan ik de app openen , maar blijft deze "zoeken" Gesteld op 30-10-2018 om 19:45

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hallo.

  Ik heb een Vitoconnect aangesloten aan mijn ketel Vitodens 300-W, WB3D. De Vicare-app gedowload (Apple iPhone), een account aangemaakt en de installatiehandleiding stap voor stap uitgevoerd.
  Aanvankelijk had ik een goede verbinding met de Vitodens doch na ca. een half uur zie ik, als ik de app open, dat de verbinding van de Vitoconnect met de ketel verbroken is. De verbindingen met de Viessmann server zijn OK, zowel met de Vitoconnect en met de smartphone. Op de Vitoconnect branden de twee bovenste leds groen. De ketel werkt en de optolink kabel is geïnstalleerd.
  Wat gaat hier fout en hoe los ik dat op? De Vitodens is geïnstalleerd op 3 meter van een Access Point. Gesteld op 17-2-2018 om 14:28

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Viessmann Vitoconnect 100 OPTO1

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info