Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 13 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • we hebben zo'n filter maar krijgen de uv lamp unit niet eruit
  hoe krijgen we die los Gesteld op 5-5-2018 om 13:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • hallo ik zat met het zelfde probleem nergens in een handleiding te vinden, maar het gaat als volgt: draai de 8 schroeven los, til de ring iets op en zet voorzichtig een kleine schroevendraaier onder de rand (eerst ff schoonblazen met lucht) zo wrik je het deksel rustig en op verschillende plaatsen in de omtrek omhoog. glazen kapje omhoog trekken en walla de lamp verwijderen op de lamp zit een stootrubber (niet vergeten), met de glazen buis komt een brede plastic ring mee, niet vergeten bij montage. onder deze plastic ring zitten 2 rubber afdichtings ringen, deze ff schoonmaken en weer terug plaatsen, lamp vervangen, glas met plastic ring monteren. lamp controleren en kap monteren, klaar. succes rg Geantwoord op 20-4-2019 om 15:16

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Velda VEX-200 vijverfilter

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info