Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 64 Naar de handleiding
Nederlands Bijvullen ketel 2 Naar de handleiding
Deutsch Gebruiksaanwijzing 64 Naar de handleiding
Deutsch Gebruiksaanwijzing 32 Naar de handleiding
English Gebruiksaanwijzing 16 Naar de handleiding
Français Gebruiksaanwijzing 64 Naar de handleiding
469485

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Vaillant-ecoTEC-plus-656

Zoeken resetten

  • In onze half open bebouwing van 3 appartementen , hebben we onlangs een Vaillant ecotec plus 656 VC laten installeren . De installatie is ook voorzien van een hydrolische separator, die ontlucht , vuil afscheid en de 3 CV installaties gescheiden houd.Er is ook een weersafhankelijke thermostaat in de verwarmingsruimte.De temperatuur in de woonruimtes word door middel van thermostatische kranen geregeld. In de brander zit een circulatiepomp en in de retour is er ook een circulatiepomp van de vorige installatie.De nalooptijd van de branderpomp is ingesteld op 5 minuten . De branderwachttijd op 5 minuten.Als er warmteaanvraag is heeft de brander op +- 2 minuten een 47 graden bereikt.Dan start de pomp nalooptijd van 5 min,en nadien de branderwachttijd van 5 min.Tijdens de tijd opwarmen en de pomp nalooptijd is er 2.3 bar druk op het systeem.Als de brander overgaat in zijn wachttijd valt de druk terug op 1.7 bar. De normale druk in de installatie. Is dit normaal ? Zo ook moet ik de weersafhankelijke thermostaat in de verwarmingruimte in de kelder hoger zetten om bij mezelf op de 2e verdieping voldoende temperatuur te halen zodat de thermostaatkraan op mijn radiator kan sluiten op de voor mij gewenste kamer temperatuur.De pomp nalooptijd en de branderwachttijd lijken goed te staan. Alleen begrijp ik niet waarom die 2.3 bar tijden het opwarmen en de pomp nalooptijd zo hoog is.Weet iemand daar meer van? Alvast bedankt voor jullie hulp.Consumenten service NL helpt me niet.En in Belgie is er geen Consumenten service van Vaillant. Gesteld op 7-10-2013 om 20:50

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Mischien meet een buitenvoeler een verkeerde waarde of is de instelling van de weersafhankelijke regelaar niet goed. De ketel lijkt mij verder goed. Geantwoord op 8-10-2013 om 20:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Vaillant ecoTEC plus 656 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info