Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 58 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Heb al jaren een C1DS, maar heb nu een probleem met de instelling van de wielomtrek. Wat ik ook doe, de wielomstrek kan ik niet instellen omdat de knipperende tekens niet verschijnen en hij alleen vraagt of de instelling oké is? De M-toets werkt blijkbaar niet juist bij deze instelling, terwijl hij dat wel doet bij de keuze van de taal en de klok. Iemand een idee wat ik hieraan kan doen behalve een nieuwe kopen? Gesteld op 9-3-2019 om 11:56

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

 • Ik heb een vdo C1DS fietscomputer, na ongeveer 800 km stopt de snelheidsaanduiding opeens. De batterijen gecontroleerd, maar die zijn nog goed. Als je het wiel ronddraait hoor je wel een klikje iedere keer als de magneet bij de sensor komt en zie je een groen lichtje aangaan.
  Weet iemand hoe dit probleem op te lossen?

  groeten Henri
  henrinellie@gmail.com Gesteld op 22-1-2013 om 20:06

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: VDO C1DS

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info