449575


Heeft u een vraag over producten die in deze categorie vallen? Stel hier uw vraag aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Tijdschakelklok

Zoeken resetten

 • Hanleiding vidaXL-Draaimotorregelaar-met-programmeerbare-timer Gesteld op 16-11-2023 om 21:37

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hoe een Vidal draaimotorregelaar met timer programmeren Gesteld op 13-8-2023 om 12:44

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • handleing voor VanCranenboer digitale tijdklok Diamant Gesteld op 5-8-2023 om 18:41

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • handleiding voor draaimotor met programmeerbare timer Gesteld op 24-4-2022 om 11:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • ik zoek een handleiding voor een tijdschakelaar TBT 500002 er staat geen merk op gekocht bij de gamma Gesteld op 31-3-2022 om 20:44

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hoe stel ik een tijdschakelklok van Karwei No.KH3412 in
  Gesteld op 29-11-2020 om 11:18

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

 • hoe stel ik een schakelklok merk Karwei type KH3409 in? Gesteld op 2-9-2015 om 11:41

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb ook geen handleiding, maar ik heb wel de instelling voor elkaar gekregen. Denk ik.
   Begin met de reset knop enkele sec. in te drukken. Daarna geeft het display alle cijfers en tekens en daarna meestal AM en de tijd 12:00 en ook de dag Mo.
   Clock instellen.
   Druk enkele sec. op “clock” en “AM” verdwijnt. Druk enkele sec. op “set” en “Mo” gaat knipperen. Met “+” en/of “-“ de huidige dag instellen en op “set” drukken. Het cijfer voor het hele uur gaat knipperen. Wederom dit instellen met de “+” en/of “-“ en met “set” bevestigen. Als het goed is dan staat de klok nu op de juiste dag en tijd.
   Programma instellen.
   Druk een paar keer op “+” en/of “-“ om het programmanummer in te stellen. Als het goed gaat dan verdwijnt de tijdsaanduiding en verschijnen er streepjes en linksonder de aanduiding voor het programmanr. Je vindt er 14 in te stellen programma’s plus een letter “d”. Deze letter wordt gebruikt in combinatie met de knop “C.D.” (Count Down).
   Wederom met “+” en/of “-“ het programmanr. Kiezen en met “set” bevestigen. Dan knipperen bovenin het display de dagen. “Set” weer indrukken en de dagaanduiding gaat knipperen. Nu weer met “+” en/of “-“ de gewenste dag(en) kiezen en weer bevestigen met “set” Dezelfde procedure gebruiken om de “on” tijd in te stellen. Vervolgens wederom de “+” knop indrukken om dezelfde procedure voor de “off” tijd in te stellen. Met deze procedure kunnen zo tot 14 programma’s ingesteld worden.
   Na het instellen wederom op de knop “Clock” drukken. Ook door drukken op de knop “ON/AUTO/OFF de schakelklok in de stand “AUTO” zetten. (onderste regel van display) Ook kan je met deze knop de stand “ON” of “OFF” kiezen.
   RND (Random)
   Door deze knop te gebruiken schakelt de klok op volkomen willekeurige tijden “ON en OFF” onafhankelijk van de ingestelde programma’s.
   C.D. .” (Count Down).
   Om deze mogelijkheid te gebruiken moet je het programma “d” gebruiken. Door “set” het programma kiezen en weer door “set” de “ON” of de “OFF” mogelijkheid kiezen en de tijd instellen.
   ‘d-ON’ opgelicht:
   Gedurende de count down periode wordt het apparaat of de lamp ingeschakeld.

   ‘d-OFF’ opgelicht:

   Gedurende de count down periode wordt het apparaat of de lamp uitgeschakeld

   Belangrijk bij het instellen is dat je er goed op let dat de gewenste dag of tijdsaanduiding "knippert" en dan pas de "set" knop gebruiken.Geantwoord op 11-12-2015 om 14:22

   Waardeer dit antwoord (26) Misbruik melden
  • Ik heb dezelfde schakelklok en heb ontdekt dat de klok(clock)knop ingedrukt moet blijven om gelijktijdig de uren en minuten in te kunnen stellen. Daarna kun je met de programmeertoets alle on- en off-tijden van de timer instellen.(7 maal on en off)
   Succes ermee. Geantwoord op 7-12-2017 om 19:56

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • Na een paar jaar heb ik geprobeerd de schakelklok weer in gebruik te nemen, maar het display vertoont geen enkel reactie, ook niet na indrukken reset. Er zitten blijkbaar geen batterijen in dus moet het zijn voeding krijgen van het net, maar ook in het stopcontact zo dood als een pier, Ben ik nou zo dom?Geantwoord op 16-2-2018 om 13:16

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
  • Weet niet of ik hetzelfde type heb, maar van de mijne weet ik dat er in de handleiding stond dat je hem eerst enkele uren in het stopcontact moest steken om de backup accu te ladenGeantwoord op 25-3-2018 om 09:10

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Tijdschakelklok handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info