Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 176 Naar de handleiding
Nederlands Aanvulling / aanpassing 20 Naar de handleiding
Deutsch Gebruiksaanwijzing 176 Naar de handleiding
English Gebruiksaanwijzing 90 Naar de handleiding
Français Gebruiksaanwijzing 176 Naar de handleiding
Italiano Gebruiksaanwijzing 176 Naar de handleiding
Espanôl Gebruiksaanwijzing 90 Naar de handleiding
476166

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Stihl-FS550

Zoeken resetten

  • Hoe kan ik ,n stihl fs 550 bosmaaier afstellen ,met de 2 pennen die op de carabuteur zit werkt dat niet daar kun je geen schroevendraaier op zetten. Gesteld op 17-12-2012 om 13:18

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik zie dat er tot nu toe niemand heeft gereageert.Helaas zit ikmet het zelfde probleem.
      Als u er ondertussen achter bent hoe het moet zou ik het graag van u horen Geantwoord op 2-2-2013 om 15:39

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • FS 500, FS 550Nederlands113N Hoofdstelschroef (H) voorzichtig tot aan de aanslag linksom draaien – max. 1/4 slagN Stelschroef stationair toerental (L) tot aan de aanslag linksom draaien – max. 1/4 slag N Motor warm laten draaienN Met behulp van de aanslagschroef stationair toerental (LA) het stationair toerental zo afstellen dat het snijgarnituur niet meedraaitStationair toerental afstellenMotor slaat bij stationair toerental afN Standaardafstelling via de stelschroef stationair toerental (L) uitvoerenN Aanslagschroef stationair toerental (LA) rechtsom draaien, tot de motor gelijkmatig draait – het snijgarnituur mag niet meedraaienHet snijgarnituur draait bij stationair toerental meeN Aanslagschroef stationair toerental (LA) linksom draaien tot het snijgarnituur stil blijft staan, daarna ca. 1/2 tot 1 slag in dezelfde richting verder draaienOnregelmatig stationair toerental; motor neemt slecht opStationaire afstelling is te arm.N Standaardafstelling via de stelschroef stationair toerental (L) uitvoerenN Stelschroef stationair toerental (L) naar links draaien tot de motor gelijkmatig draait en goed opneemtNa elke correctie van de stand van de stelschroef stationair toerental (L) moet meestal ook de stand van de aanslagschroef stationair toerental (LA) worden gewijzigd.Afstelling bij gebruik op grotere hoogte of op zeeniveauAls het motorvermogen bij gebruik op grote hoogte of op zeeniveau niet optimaal is, kan een geringe correctie van de afstelling van de hoofdstelschroef (H) nodig zijn.N Standaardafstelling controlerenN Motor warm laten draaienN Stationair toerental correct afstellenOp grotere hoogteN Hoofdstelschroef (H) rechtsom (armer) draaien – max. tot aan de aanslagOp zeeniveauN Hoofdstelschroef (H) linksom (rijker) draaien – max. tot aan de aanslagBij een te arme afstelling bestaat de kans op een gebrek aan smering en oververhitting – motorschade!Geantwoord op 8-10-2015 om 09:09

      Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Stihl FS550 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info