Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 31 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • In het scherm staat links onderin een venster met 15 km en soms 10 km, hoe kan ik het vastzetten op 750 meter? Gesteld op 15-3-2019 om 12:26

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Beste,
  Mijn Amundsen plus (315) valt na een tijdje uit, radio blijft spelen maar beeldscherm en bediening is weg (werk niet meer) . Na het het uitzetten van de auto, en terug opstarten werkt alles weer naar behoren, ook weer voor een tijdje' beeldscherm valt effe uit en dan weer aan.ik heb aansluitingen enz al nagekeken, ook de baterij of deze nog correct is, en kan niets vinden. Deze is no maar weinig gebruikt. Deze staat in een Skoda Yeti 05/2013 en geeft alles aan, verwarming,airco achteruit, enz.stuurbeding.trouwens bij uit alvql kan ik deze ook niet meer bedienen en geeft in de computer dit niet meer aan. Iemand die een idee wat dit kan zijn of hoe ik dat kan oplossen. Graag reactie. Gesteld op 3-5-2016 om 17:00

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Skoda AMUNDSEN - Superb

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info