Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 166 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Heeft U voor mij de handleiding voor deze camera?
  Gesteld op 12-1-2018 om 11:59

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Het beeldmateriaal uit deze camera kan alleen worden afgespeeld op de TV en/of beamer. Het is niet mogelijk de opgenomen shots in een geavanceerd montage programma te importeren voor verdere montage?
  JM Gesteld op 22-6-2012 om 10:54

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Het is wel mogelijk. Als je de bijgeleverde USB-kabel op de computer aansluit en de andere kant aan de camera, en je de camera aanzet, worden de stuurprogramma's automatisch geïnstalleerd. Als dit klaar is, ga je naar "Mijn Computer" (Windows XP) of "Computer" (Windows 7). Hier zie je 2 verwisselbare schijven: Verwisselbare schijf (H:) en Verwisselbare schijf (G:). G: is op de een of andere manier leeg, maar in H staan de video's en foto's die je hebt gemaakt met de camera. Als je in H: naar DCIM gaat, zijn daar 2 mapjes, 100MEDIA en 101MEDIA. Bij mij staan er in 100MEDIA een aantal video's en foto's, en in 101MEDIA meer video's en foto's. Ik denk dat 101MEDIA de SD-kaart is die er in zit. Geantwoord op 2-2-2013 om 19:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Silvercrest DV 5300HD

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info