Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 4 Naar de handleiding
489294

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Sebo-AIRBELT-C3.1

Zoeken resetten

  • Sebo air belt werkt niet. Al stofzak en filters vervangen. Groen lampje gaat wel aan bij inschakelen, maar dan houdt het op. Hoe krijg ik hem weer aan de praat. Gesteld op 8-2-2017 om 16:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • staat in de gebruikt aanwijzing, toestel is waarschijnlijk oververhit door verstopping of volle zak of vervuild filter. Uitschakelen alles controleren schoonmaken en30 minuten toestel laten afkoelen.
      Geantwoord op 29-6-2017 om 16:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Van mijn SEBO airbelt C3.1 werkt het oprol mechanisme van het snoer niet meer. Nu wil de stofzuiger open maken om e.e.a. te repareren. Heeft iemand ervaring met het open maken van deze stofzuiger? Gesteld op 27-12-2013 om 14:18

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Het lijkt bijna normaal voor deze toch wel dure stofzuiger, want ik tob met hetzelfde probleem. En omdat het merk niet veel wordt verkocht zijn reparaties moeilijk uit te (laten) voeren.
      Ook ik ben geïnteresseerd in een oplossing Geantwoord op 28-7-2015 om 10:18

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Inmiddels is het 2018 en kan ik het oprolmechanisme nog steeds niet zelf repareren. Jammer toch, we willen geen wegwerp maatschappijGeantwoord op 18-10-2018 om 10:29

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Gelukt! Air belt eraf gehaald, de 3 witte klemmen die de boven en onderkant bijelkaarhouden kunnen schuiven en op bepaalde plaatsen kunnen ze draaien en zijn dan los. Er zit een borgplaat om de stofzuigstangmond aansluiting aan de binnenkant.
      Het oprolsysteem. Het veertje was uit het busje en een metalen pen die dwars van drukpunt buitenkant naar een pal aan de binnenkant de rem van het oprolsysteem losklkt-vastklikt. Snoer en rolletjes schoon gemaakt met flinterdun alcohol..joepie
      Dank aan de samenwerking met een fijntechnische zwager. Alles doet het weer Geantwoord op 18-10-2018 om 12:31

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Vandaag met succes mijn 19 jaar oude airbelt C3 1 gedemonteerd om de snoer opwinder weer origineel goed te maken.er zat een knoop 3 meter voor het einde van de rol en
      Tevens werkte de rem van het opwindmechanisme niet goed
      Het begint bij het filmpje opzoeken op YouTube met het typen : sebo airbelt C3. 1
      Ik ben tamelijk handig en ook mij kostehet moeite om de onderdelen met name de grote kap op zijn plaats te krijgen Maar het is niet moeilijk of onmogelijk.
      Ik gebruik mijn sebo stofzuiger al een kleine 20 jaar en ik vind hem fantastisch hij maakt weinig herrie en hij zuigt super in het handvat zit een knop waarmee je de zuigkracht kunt regelen.
      Bij stofzuigers in het algemeen geldt dat je er met zorg mee moet omspringen en regelmatig checken of de stofzak en de filters hun werk goed doen.
      Jan GootjesGeantwoord op 21-12-2020 om 21:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Sebo AIRBELT C3.1 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info