Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 30 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik ben vandaag eigenaar geworden van een Samsung airco AR 7000 met wifi. Er zitten div handleidingen bij (4) echter ik mis de Nederlandstalige handleiding over de wifi werking en installatie. Kunt u mij vertellen waar ik deze kan vinden? Gesteld op 15-11-2015 om 11:55

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ook ik zit met dit probleem! Nergens geen informatie te vinden hoe je dit kunt instellen, ben al twee dagen bezig met zoeken. Vind het een slechte zaak van Samsung!!! Geantwoord op 1-9-2016 om 06:12

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Eindelijk heb ik het gevonden en het werkt perfect. Ik maak zelf gebruik van een iPhone en iPad, dit is de link naar de Appstore: Smart Home' van Samsung Electronics CO.LTD.
   Klik op deze LINK
   Mocht u ook een iPhone gebruiken dan gaat het hiermee lukken. Er dient wel een account aangemaakt te worden bij Samsung i.v.m. server die de app op afstand laat werkenGeantwoord op 1-9-2016 om 17:45

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Samsung AR7000

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info