Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb een watshome rijstkoker staat er niet bij, mis in de gegeven handleiding hoe lang het duurt voordat het gekookt is enklaar om te eten. Gesteld op 13-11-2018 om 18:55

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb een rijstkoker Mondial Panela Eletrica Pratic Rice & vegetables maar geen gebruiks aanwijzing wie kan mij daaraan helpen Gesteld op 13-2-2018 om 22:10

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb een rijstkoker prima Donna model A 701T II-2s 700 Watt. Maar geen gebruiksaanwijzing. Wie helpt? Gesteld op 23-9-2016 om 17:58

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • beste,
  ik heb een rijstkoker van the fundamental kitchen (Wommelgem), ik begin mij te beklagen dat ik een stomme aankoop heb gedaan!
  Er is geen Nederlandstalige beschrijving bij!Na verschillende mails gestuurd te hebben en nog steeds geen reactie heb gekregen durf ik de vraag aan jullie te stellen.
  Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!
  groetjes,
  Lia
  lia.van.de.water@telenet.be Gesteld op 20-6-2014 om 09:58

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Rijstkoker

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info