Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 28 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Mijn kleinzoon heeft per abuis het filtertje weg gegooid van mijn stofzuiger (vierkant sponsje). Kan ik die nog bij jullie kopen? Gesteld op 22-2-2018 om 13:42

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Krijg het hulpstuk waar je de stofzak in schruift niet in de stofzuiger Gesteld op 27-9-2016 om 17:51

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • zitten er filters in een princess red fox of black panter stofzuiger? en zo ja waar? ik kan niets terugvinden in een handleidinng Gesteld op 27-4-2016 om 15:04

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • hoe haal ik de kap van de stofzuiger af kan geen boutje vinden Gesteld op 19-11-2015 om 13:02

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Schroeven zitten onder de 2 zwarte functieknoppen. Maak deze los door ze van binnen naar buiten los te wrikken. Schroef alle 4 schroeven los met een kruiskopschroevendraaier, behalve 1 schroef onder de aan/ uitknop. Deze maak je los met een smalle platte schroevendraaier. Draaien maar en komt los. Maak de kabel vd stroomindicator los door deze los te trekken et voila.
   Monteren in omgekeerde volgorde. Geantwoord op 11-10-2016 om 15:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • de stofzuiger werkt niet meer. vermoedelijk iets met de stroomtoevoer (kabel of iets dergelijks), weet iemand hoe deze stofzuiger gedemonteerd kan worden? Gesteld op 29-7-2010 om 21:12

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Zojuist zelfde probleem. Voor wie er in de toekomst tegen aan loopt: bleek uiteindelijk een losse connector in motor te zijn. Hoe te verhelpen:
   1: verwijder beide zwarte functieknoppen (aan/uit en kabel intrekken) door deze zachtjes van binnen naar buiten los te wrikken
   2: schroef de 4 bouten met een kruiskop-schroevendraaier, 2 onder elke knop, waarbij onder aan/uit knop 1 schroef met een smalle schroevendraaier kan worden losgemaakt, ondanks dat dit geen kruiskop is.
   3: maak in de kap de stekker die de stroomindicator voedt los door deze er uit te trekken.
   4: de kap is nu compleet verwijderbaar en de motorbehuizing is zichtbaar.
   5: maak de motorbehuizing los door 4 schroeven met kruiskop los te draaien en til behuizing op. Houdt rekening met de korte kabels (blauw, zwart etc).
   6: als je onder de motorbehuizing kijkt vanaf de achterzijde gezien (hete lucht rooster) zie je een draad zitten. Deze zat bij mij los. Schuif deze op de connector, evt extra met lijm.
   7: test het geheel. Werkt het dan alles weer in omgekeerde volgorde terug monteren.
   8: Terugzetten functieknoppen: lijm evt de afgebroken hoekjes vast op de pennetjes met secondenlijm. De veren plaats je in de onderzijde vd functieknoppen. Druk nu een functieknop van buiten toe in de bevestiging. De pennen schuiven in hun gat, net als de veren. Druk nu de binnenzijde vd functieknop zachtjes langs de rand in en druk het geheel aan. Geantwoord op 11-10-2016 om 15:20

   Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Princess 332825 red fox

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info