Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 78 Naar de handleiding
Deutsch Gebruiksaanwijzing 78 Naar de handleiding
English Gebruiksaanwijzing 78 Naar de handleiding
Français Gebruiksaanwijzing 78 Naar de handleiding
Polski Gebruiksaanwijzing 78 Naar de handleiding
613967

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Powerpeak-FET8316P-Slim-Line

Zoeken resetten

  • Wegens knieproblemen hebben wij de powerpeak het voorbije jaren niet kunnen gebruiken. Bij het opstarten krijg ik steeds ERR1 fout melding als de adapterkabel wordt aangesloten.
    Is het mogelijk dat er een connectieprobleem is met de kabel en de aansluiting aan de powerpeak. De aangegeven error zou te maken hebben met de spanning( stroom) welke van de computer naar de motor loopt, of met de computer of motor zelf. Ik heb de interne kabels van computer naar weerstandsmotor en dan door naar de adapter bekeken en daar is zeker geen onderbreking. Graag advies hoe ik dit probleem kan oplossen. Eddy Van Eetvelt Gesteld op 18-10-2020 om 13:14

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • ik had hetzelfde probleem. Waarschijnlijk ergens een oplaadbare accu die vrijwel leeg is. Ik heb het als volgt opgelost: Het apparaat is niet op stroom aangesloten. Plaats 1 vinger op de toets start/stop, en zet dan de stroom erop, bijv met een verlengsnoer met tuimelschakelaar. Houdt de vinger op de plaats en na 1-2 sec start het programma met de melding U1. Vervolgens is het apparaat met display/computer weer te gebruiken. Bij mij was alleen 220V erop gedurende de nacht nog niet voldoende voor een volgende herstart, dit lukt wel als je gelijk de eerste keer zo'n 5 kilometer loopt. Succes! Geantwoord op 25-1-2021 om 17:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wij hebben een power Peak crosstrainer Model 81387 al een tijd geleden gekocht maar nooit kunnen gebruiken doordat het te sware weerstand heeft ondanks je het op 0 zet, is,kunnen we hoogstens 1 minut volhouden, terwijl het in de sportschool veel minder weerstand geeft. Nu ben ik aan de heup geopereerd en heb het nodig en ook mijn man die ook aan de heup geopereerd moet worden. Waar kan ik de weerstand losser krijgen? met voorbaad dank..
    L. Glukman Gesteld op 18-10-2020 om 12:07

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik krijg een melding E1. De crosstrainer gaat niet meer naar lichte weerstand. Wat kan het probleem zijn, Gesteld op 10-10-2017 om 11:34

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Powerpeak FET8316P Slim Line handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info