Taal Documenttype Pagina's
English Gebruiksaanwijzing 80 Naar de handleiding
English Snelstart handleiding 1 Naar de handleiding
476043

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Popcorn-Hour-A-300

Zoeken resetten

  • Hoe kan ik popcorntime op mijn popcorn mediaplayer installeren, ben al zo lang aan het zoeken op Internet ,kan iemand mij augustus helpen
    ebo5 Gesteld op 10-7-2015 om 11:02

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ofschoon de naam Popcorn Time anders doet vermoeden gaat dit, voorzover ik weet niet. Ik heb ook gezocht. Ik heb het opgegeven en een Chrome Cast gekocht. Ik kan nu via mijn Smartphone de films op tv streaemen (casten). Geantwoord op 10-7-2015 om 11:53

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ondertitels zoeken.
    Sinds kort lukt het mij met de functie 'fetch subtitle' niet om de subtitle te downloaden. Tot voor kort werkte het wel. Als ik de subtitle van een film zoek en gevonden heb, maak ik een keuze tussen de gevonden subtitles. Ik zie dat hij download en meteen op 'klaar' springt. Als ik dan de film afspeel, zie ik de ondertiteling niet. Kijk ik daarna op de laptop, dan zie ik, dat hij de ondertiteling er wel bij heeft gezet. Deze wordt echter door de a300 niet in de film geplaatst.

    De laatste firmware die ik heb is 05-03-140117-23-pop-421-000.

    Weet iemand wat de oorzaak kan zijn en hoe ik dit kan oplossen?? Gesteld op 21-12-2014 om 16:52

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Wat een drama, ik heb percies hetzelfde. Ik word er helemaal gek van! Ik heb ook via de laptop direct van het internet de ondertitels gedownload, op de pc is er geen probleem, maar op de Popcorn geen ondertiteling.

      Ik hoop echt dat iemand een oplossing kan bieden ... Geantwoord op 23-12-2014 om 13:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb ook hetzelfde probleem. Ondertitel was altijd te zien maar sinds 20/12 niet meer. Download srt bestand gaat wel via a300, maar alleen via laptop is ondertitel te zien?
      Heeft iemand oplossing hiervoor?Geantwoord op 24-12-2014 om 09:41

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb exact hetzelfde probleem sinds kort en ben blij dat ik op deze thread kwam. Een vriend van mij heeft sinds 1 week het probleem met de ondertitels ook ondervonden. Is toch wel heel vreemd.

      Ik zal het eens voorleggen aan de leverancier. De firmware is het denk ik niet, want ik speelde tot vandaag met een versie van 2012 en heb met de nieuwste firmware die ik vandaag gedownload heb exact hetzelfde.

      Als ik nieuws heb zal ik het posten.Geantwoord op 27-12-2014 om 19:49

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Ook ik heb het zelfde probleem, echt alles al geprobeerd: fabrieksinstellingen hersteld, setup gewijzigd. Niets helpt. Hopelijk komt er snel iemand met de oplossing.Geantwoord op 28-12-2014 om 20:39

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Same here, een kameraad klaagde er vorige week al over. Vandaag wou ik een film bekijken en de ondertiteling wordt nog gedownload echter niet meer zichtbaar, in geen enkele taalGeantwoord op 28-12-2014 om 22:57

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb inmiddels een reactie van Wifimedia die ik het probleem had voorgelegd. Het is bekend zie onderstaande reactie. Nu maar hopen dat er snel een oplossing komt.

      Beste Remco,

      IBDL net gesproken en het probleem is bekend. Ze zijn dit nu met popcorn aan het checken. Het beste is direct een mail te sturen zoals u heeft gedaan dan zullen ze direct laten weten als er een oplossing is.

      Met vriendelijke groet/ With best regards,


      Wifimedia Geantwoord op 29-12-2014 om 17:16

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Het zou opgelost zijn, zie onderstaande reactie.

      Beste Remco,

      Als het goed is moet het downloaden van de ondertiteling weer werken.
      De mensen van OpenSubtitles (waar de Popcorn Hour zijn ondertiteling vandaan haalt) hebben in samenwerking met onze software ontwikkelaars een oplossing gevonden voor dit probleem.

      Met vriendelijke groet,

      PopcornHour Support
      Geantwoord op 30-12-2014 om 11:15

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • hoe kan ik snel een film zoeken bijvoorbeeld out of africa Gesteld op 3-9-2014 om 20:53

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik neem aan dat je de film op de Popcorn Hou A300 hebt staan. Je kunt het beste gebruik maken van de Jukebox van de A300. Je kunt dan de films op titel sorteren. Als je dan bij de " O" kijkt kom je vrij snel bij jouw film " Out of Africa" uit. Geantwoord op 23-12-2014 om 19:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Popcorn Hour A-300 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info