Taal Documenttype Pagina's
English Gebruiksaanwijzing 16 Naar de handleiding
668134

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Pixel-TW-283

Zoeken resetten

  • instellen afstandbediening. Ik kan nu niet fotograferen op afstand Gesteld op 21-6-2023 om 14:28

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ook ik mis een nederlandse gebruiksaanwijzing van dePixel Pro TW 283,
      Zojuist aangeschaft, vraag dus of u inmiddels ermee aan de slag kan?
      Graag verneem ik uw reactie.
      groet Ton Hendriksen Geantwoord op 18-9-2023 om 11:34

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Met google translate heb ik de belangrijkste dingen vertaald. Mocht je willen kan ik je die toesturen.
      Vr gr A JansenGeantwoord op 14-10-2023 om 10:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • kan ik van de tw-283 de nederlandse handleiding krijgen Gesteld op 23-11-2022 om 20:32

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • opnamefunctie Selecteer Diagram

      Eén foto
      1 Wanneer de stroom is ingeschakeld, verplaatst u het zenderfunctiepictogram naar het enkelvoudige opnamepictogram ( ) door op de Shift-linksknop ( ) of de rechterknop ( ) te drukken
      2 Ontspanknop half indrukken, de zender verzendt een focussignaal. de groene LED-lampjes op de zender en ontvanger gaan branden en de camera bevindt zich in de scherpstellingsstatus totdat u de knop loslaat of volledig indrukt.

      Continu foto.
      1 Wanneer de stroom is ingeschakeld, verplaatst u het zenderfunctiepictogram naar het pictogram voor continu-opnamen ( ) door op de linkerknop ( ) te drukken of de rechterknop ( ) te verschuiven.
      2 Druk de relaisknop half in, de zender verzendt een focussignaal. De groene LED-indicator op de zender en ontvanger gaat branden en de camera is in scherpstelling totdat u de knop loslaat of volledig indrukt.
      3 Druk de relaisknop volledig in, het rode LED-lampje op de zender en ontvanger gaat branden. Houd deze knop volledig ingedrukt. De zender verzendt continu een schietsignaal. Het rode LED-lampje op zowel de zender als de ontvanger gaat continu branden. De camera begint met continu-opnamen.
      4Laat de relaisknop los, de zender stopt met het verzenden van signalen. De camera stopt met fotograferen.
      *Stel camerafunctie in als ( )
      *Als de camerafunctie-instelling ( ) is, kan er een enkele opname worden gestart
      * Wanneer de camerafunctie-instelling ( ) is. De camera maakt opnamen met de BULB-functie. Het kan onderbelichting of overbelichting veroorzaken.
      BULB-opnamen.
      1 Wanneer de stroom is ingeschakeld, verplaatst u het zenderfunctiepictogram naar BULB-opnamen (BULB) door op de knop Shift-links ( ) of Shift-rechts-knop ( ) te drukken
      2 Druk de ontspanknop half in, de zender verzendt een focussignaal. De groene LED-indicator op de zender en ontvanger zal oplichten en de camera is in focusstatus totdat u de knop loslaat of volledig indrukt.
      3 Houd deze knop volledig ingedrukt, de zender verzendt een BULB-signaal. Het rode LED-lampje begint te knipperen en geeft de tijd aan. De rode LED-indicator licht stabiel op, de ontvanger geeft continu een opnamesignaal af. De camera begint met continubelichtingsopnamen.
      4 Druk de ontspanknop opnieuw in. De zender voert BULB-opnamen uit en het signaal en de belichtingstijd worden weergegeven. En dan stopt de camera met het maken van belichtingsopnamen.
      *stel de camerafunctie-instelling in als BULB ( )
      *Wanneer de camerafunctie-instelling ( ) is, zal de camera slechts één keer opnemen en geen BULB-opnamen maken.
      *Als de camerafunctie-instelling ( ) is, maakt de camera continu opnamen.
      *Wanneer de camerafunctie-instelling ( ) is, voert de camera één keer een uitgestelde opname uit.


      Wanneer de stroom is ingeschakeld, zet u de zenderfunctie in uitgestelde opname ( ) door op de linkerknop ( ) te drukken. Of door op de shift rechterknop ( ) te drukken. Druk op de SET-knop om de tijdinstelling voor de vertraagde opname te openen. Opnametijdwaarde ( ) knippert Druk op ( ) om vertragingstijd toe te voegen, voer het aantal opnamen in of druk op ( ) om de vertragingstijd te verkorten. U kunt de opnametijd instellen tussen 1 - 59 sec.
      2 Druk op de knop ( ) om de instelling voor het aantal opnamen voor uitgestelde opname in te voeren. Dit aantal opnamen ( ) knippert. Druk op ( ) om het aantal opnamen toe te voegen en druk op ( ) om het aantal opnamen te verminderen. U kunt het aantal opnamen instellen tussen 1 en 59.
      Na het instellen van de parameters drukt u op de knop Set om de parameters op te slaan en af te sluiten.
      * Na het invoeren van de vertragingsopname-instelling slaat de zender de instellingen op die u de laatste keer heeft ingesteld.
      * Door op de shift-linksknop ( ) of shift-rechts-knop ( ) te drukken, kunt u de instelling schakelen tussen aantal opnamen en vertragingstijd.
      *Druk voorzichtig op de knop ( ) zodra de instellingswaarde met één wordt toegevoegd. Houd deze knop ingedrukt, de instelwaarde wordt snel toegevoegd. Druk zachtjes op ( ) zodra de instelwaarde met één wordt verlaagd. Als u deze knop ingedrukt houdt, wordt de instelwaarde snel verlaagd



      Geantwoord op 15-10-2023 om 19:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo , ik heb mij de TW-283 aangeschaft en mijn vraag is nu . Als ik Bulp wil gebruiken is het dan de bedoeling dat ik de startknop blijf indrukken tot de foto genomen is of kan ik deze startknop blokkeren of op slot zetten en na de foto terug ontgrendelen
    Gesteld op 14-3-2022 om 10:50

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Is de handleiding van TW-283 voor een Nikon D7500 ook in de Nederlandse taal te verkrijgen
    Gesteld op 18-11-2021 om 16:13

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Pixel TW-283 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info