Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 104 Naar de handleiding
Nederlands Installatiehandleiding 52 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Wij hebben een Mobilhome met een pionierautoradio+navlgatie nog maar anderhalf jaar maar van de week wilde ik de navigatie instellen ,maar ik heb geen handleiding ,dus wat kan ik hier AuB aan doen ,want elke keer als ik de navigatie er in krijg ,dan gaat hij er weer uit ,het nr is pionier mixtrax avh_x2500bt Gesteld op 29-8-2020 om 17:41

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Mijn Pioneer AVH-X2500BT is plots uitgevallen en zelfs uur en datum waren verandert . Nu staat in achteruitrijcamera modus geblokkeerd na proberen hem terug actief te krijgen ... hoe krijg ik hem weer ingesteld en kan ik navigatie terug actief gebruiken? Gesteld op 27-7-2019 om 08:54

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • dag, heb je ooit antwoord gekregen op je vraag? er hoe of door wie is het probleem opgelost geraakt? Wij hebben hetzelfde voor.
   gr
   Lucien Delanghe ldextel@gmail.com Geantwoord op 3-4-2021 om 13:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Wij hebben een Pioneer AVH-X2500BT toestel in onze mobilhome sinds 2013. Is er al een update van de navigatie ter beschikking. Wij ervaren dat het bestaande Navigatie programma achterhaald is.
  Hoe kunnen we een juiste update doen?
  Gesteld op 2-4-2018 om 13:20

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Blijkbaar werkt onze navigatie niet meer correct sinds enkele maanden hoe kan ik een update doen en waar kan ik dit vinden voor toestel avh x2500bt Gesteld op 10-7-2017 om 14:48

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Wij hebben een Pioneer AVH-X2500BT toestel in onze mobilhome sinds 2013. Is er al een update van de GPS ter beschikking. Wij ervaren dat het bestaande GPS programma achterhaald is.
  Hoe kunnen we een juiste update doen? Gesteld op 21-7-2016 om 21:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Pioneer AVH-X2500BT

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info