• Beste mensen,

  Mijn senseo koffie zet apparaat type HD 7820,doet niks meer.
  Het lichtje blijft knipperen,en heb alles geprobeerd veel water weinig water,zoals bij de handleiding in het boekje staat......ik mis mijn senseo erg,omdat ik alleen ben,en ik heb,mun 3e al.Zou die gemaakt kunnen worden!!!
  Vr Groet Nel de ruiter

  Gesteld op 29-8-2014 om 11:03 in forum Philips hd 7860 senseo quadrante Misbruik melden
  • Het "vlottertje" onderin het reservoir is waarschijnlijk verzadigd met water en drijft daardoor niet meer voldoende. Dit vlottertje kun je er uit halen door het klemmetje rechts onderin het reservoir te verwijderen en dan het vlottertje er uit te nemen. er zit in het vlotterje een deksel. Haal deze er uit en maak hem helemaal droog. plaats hem terug en voila. Geantwoord op 3-9-2014 om 11:28

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • Ik had ook dit probleem. Ik heb dat vlottertje omhoog getrokken en dit vastgezet met een stokje (met een stukje tandenstoker, die je op maat afbreekt, kan het ook ). Ik kon meteen koffiezetten en er weer van genieten. Je moet wel de watertank op tijd bijvullen, want het apparaat geeft dit niet meer aan. Geantwoord op 27-9-2014 om 09:35

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info