450200
1
Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/170
Pagina verder
SC2001
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels
1

Forum

Philips-Lumea-SC2001

Zoeken resetten

 • Ik heb de Lumea toch al een drie jaar. Door omstandigheden een tijd lang niet gebruikt. Nu wil ik deze opladen om opnieuw te gebruiken maar laad deze niet meer op. Dit kan toch niet dat zo’n duur apparaat nu al defect is en niet meer wil opladen Gesteld op 6-10-2020 om 14:44

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hallo

  Mijn lumea sc2001 flitst niet. Is hij nu stuk en zo ja is dat te repareren? Gesteld op 14-5-2018 om 13:39

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb op marktplaats een Philips lumea sc2001 gekocht maar nu blijkt dat de flits het niet doet. Is dit te maken? Gesteld op 14-5-2018 om 13:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik had via facebook contact opgenomen met Lumea en na het toestel te hebben gestuurd om te kijken of het een originele betreft hebben zij mij een nieuwe gestuurd.

   Bij mij deed die het wel in het begin maar tijdens het gebruik was de flits geknapt ofzo. Dus ik had een klacht ingediend bij ze. Zonder bon of iets natuurlijk.

   Hoop dat dit helpt!
   Geantwoord op 14-5-2018 om 13:42

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
 • Moeten de haren lang zijn om te kunnen ontharen of kan dat van de wortel ook al heb ik een week eerder scheermesje gebruikt? Gesteld op 6-5-2016 om 16:09

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Dat maakt niet uit, als je maar geen epileerapparaat gebruikt. Het is wel handiger als je voor de sessie nog even scheert zodat de haartjes zelf niet kunnen verbranden tegen het glas van de lumea. Een vettig glaasje moet voorzichtig worden schoongemaakt met het bijgeleverde doekje. Als je flits met stoppels behandel je het haarzakje wel, maar het haartje zal nog wel wat doorgroeien. De flitsen maken het haarzakje immers niet kapot. Geantwoord op 1-7-2018 om 10:14

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Ik heb lumea al een tijdje in mijn bezit, maar hij werkt niet.
  Het gele "aan" lampje brand, maar ik kan geen sterkte selecteren. Daar brandt niets.
  Kan ik het apparaat op een bepaalde manier resetten?
  Gesteld op 13-8-2013 om 13:23

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Moet ik de rest van mijn leven om de 14 dagen Lumea gebruiken om voorgoed onthaard te blijven? Ik gebruik haar nu anderhalf jaar en heb nog her en der wat kleine haartjes (heel weinig) tijdens het wekelijks scheren. Gesteld op 16-5-2013 om 13:23

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Nee, als je merkt dat de haartjes wegblijven kun je de behandeling om de 2-3 maanden herhalen om teruggroei te voorkomen.
   Komen de haartjes eerder terug, dan behandel je deze meteen weer. Net zolang totdat ook deze niet meer teruggroeien. Geantwoord op 20-5-2013 om 18:11

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
 • 6
 • Ik heb inmiddels een Lumea aangeschaft en nu twee keer gebruikt, en vraag me af of ik het goed doe.
  Een vraag over scheren vooraf de behandeling met de Lumea. Moet dat vooraf iedere sessie of alleen de eerste keer en moet dat altijd met een mesje of kan je ook een ladyshave gebruiken. Kan ik bijv. ook mijn benen doen met een epilady?
  Ik hoor graag de antwoorden van jullie.
  Gesteld op 24-2-2013 om 12:49

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Je kunt je lichaam ontharen vóór het gebruik. Dus scheren met een mesje en scheerschuim of een scheerapparaat.
   Géén epilady gebruiken want dan verwijder je namelijk de haarwortel en dan heeft flitsen geen zin omdat er geen haarwortel aanwezig is. De haarwortel moet blijven zitten. Vandaar dat je dus vooraf alleen even moet scheren. Geantwoord op 20-5-2013 om 18:09

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
 • Hoe oud moet je zijn om dit product te mogen gebruiken? Gesteld op 21-1-2013 om 13:03

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Men dient minstens 18 jaar te zijn om de Lumea te gebruiken. Gebruikt men het op een jongere leeftijd dan dient er toezicht te zijn van een ouder. Geantwoord op 20-5-2013 om 18:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • waar is de lumea voor geschikt
  Gesteld op 8-1-2013 om 11:49

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Men kan de Lumea over het gehele lichaam gebruiken waar ongewenst haargroei plaatsvindt.
   Pas op in de schaamstreek en op plaatsen waar de huid niet "gesloten" is! Geantwoord op 20-5-2013 om 18:15

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Philips Lumea SC2001 bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Philips Lumea SC2001 in de taal/talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees, Spaans als bijlage per email.

De handleiding is 8,14 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

U heeft geen emailadres opgegeven

Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info