Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 50 Naar de handleiding
Nederlands Gebruiksaanwijzing 50 Naar de handleiding
Nederlands Gebruiksaanwijzing 50 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • hallo, ik heb een Koffiezetapparaat en wil ik aan doen maar de rode lamp doet aan uit snel wat ga ik doen graag? Gesteld op 23-9-2013 om 12:34

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • kijk of de vlotter (magneetje) in uw waterreservoir niet vast zit, als deze op de bodem vast zit blijft het lichte knipperen en geeft aan dat er geen water in het reservoir zitGeantwoord op 8-11-2013 om 13:03

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • ik heb een senseo 7812,maar ik krijg geen schuim meer op mijn koffie Gesteld op 28-9-2012 om 16:13

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Kijk in padhouder, het zwarte plaatje, de schuimkamer zit mss beetje scheef! Evt eerst eruit wippen met aardappelschilmesje, dan strak aandrukken zidat ie weer recht zitGeantwoord op 26-3-2015 om 19:59

   Waardeer dit antwoord (4)Misbruik melden
 • ik heb de HD7812 en die is zo lek als een mandje.
  zpo zo reparatie nou duur zijn of weg mikken?
  Gesteld op 13-5-2012 om 07:40

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Mijn Senseo warmt op tot het punt hij normaal zou moeten beginnen met water druppelen, na het geven van juiste keuze van 1 of 2 tassen. Maar zover komt het niet. Alle kontakt valt uit --> het rode lichtje valt uit. Het is niet mogelijk dit op ontkalken te steken, want dat doe ik om de 3 maand een paar keer na elkaar. Alhoewel wij geen kalhoudend water gebruiken. Ook het zeefje is niet verstopt. Ik zie niet dat zoiets zou kunnen veroorzaken. Onze Senseo gebruiken wij zelfs niet elke dag... wij laten de machine nooit staan met water in het reservoir... het vlottertje zit niet vast.... wat is het dan wel??? Een machine die nu 9 maand oud is... Als ik dat zelf niet kan oplossen zal er hier nooit meer een Senseo in huis komen.
  Wie kan hierbij helpen? Gesteld op 4-10-2011 om 16:40

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • hebben wij ook gehad terug gestuurd hebben er een nieuw plaatje ingezet nu is hij perfect en ook nog hete koffie was van te voren ook niet heet ik had hem bij de makro gekocht goede in een week had ik hem weer terug Geantwoord op 4-1-2012 om 09:47

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • i.v.m.een storing
  zodat ik hopelijk de storing zelf kan oplossen. Gesteld op 24-7-2011 om 16:09

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn Senseo warmt op tot het punt hij normaal zou moeten beginnen met water druppelen, na het geven van juiste keuze van 1 of 2 tassen. Maar zover komt het niet. Alle kontakt valt uit --> het rode lichtje valt uit.
   Het is niet mogelijk dit op ontkalken te steken, want dat doe ik om de 3 maand een paar keer na elkaar. Alhoewel wij geen kalhoudend water gebruiken. Ook het zeefje is niet verstopt. Ik zie niet dat zoiets zou kunnen veroorzaken.
   Onze Senseo gebruiken wij zelfs niet elke dag... wij laten de machine nooit staan met water in het reservoir... het vlottertje zit niet vast.... wat is het dan wel???
   Een machine die nu 9 maand oud is...
   Als ik dat zelf niet kan oplossen zal er hier nooit meer een Senseo in huis komen Geantwoord op 4-10-2011 om 16:33

   Waardeer dit antwoord (8)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Philips HD7812 Senseo

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info