Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 114 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • zelfde probleem sinds 1 maand is het timer menu verdwenen, onmogelijk om ook nog manueel ( want Guide Plus werkte al niet meer sinds begin 2017) te programmeren. Wie weet een oplossing ? Gesteld op 19-5-2017 om 23:06

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Sinds kort heb ik 2 problemen:
  1. De TIMER-functie werkt niet meer, d.w.z. ik krijg niet het programma in beeld, maar alleen de aanduiding van de zender precies zoals die ook verschijnt als ik op INFO druk. Wat is hier aan te doen?
  2. Als ik vanuit de standbystand op REC druk, wordt niet de zender die ik had uitgekozen opgenomen -b.v. RTL4-, maar de zender waarop de TV op dat moment staat -b.v. NPO1- ; ik zie op het display vlak voor de start van de opname wisseling van RTL4 via EXT naar NPO!. Opnieuw: wat te doen?
  email:: 46baal@gmail.com

  Gesteld op 3-5-2017 om 13:23

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • he wat toevallig.. je hebt niets aan mijn posting want ikzelf heb exact hetzelfde, pas sinds vandaag. onze machines zijn natuurlijk al jarenoud..
   teruggezet naar fabrieksinstellingen, het leverde me alleen op dat ik alle zenders weer moest zoeken en ordenen, het timerscherm blijft niet opdoemen, krijg alleen een balkje onderin zoals je dat krijgt als je op 'tuner' drukt. verder werkt hij nog perfect.
   zou GENIAAL zijn als iemand een mogelijke oplossingsrichting zou weten! Geantwoord op 3-5-2017 om 23:22

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • ad jouw punt nr.2: waarschijnlijk gaat het wel goed als je de recorder aanzet (dus niet vanuit standby) en even de door jou gewenste zender intoetst? dan op record drukken, en kan je hem weer op standby zetten, hij zal uitgaan als de opnametijd die je hebt ingeprogrammeerd (bij mij bv 30 minuten) is verstreken. ik werk (of nou ja, werkTE) alleen met geprogrammeerde opnames dus heel ter zake kundig ben ik niet en wellicht is mijn suggestie een ongewenste work-aroud, maar volgens mij zou t zo in enlk geval goed moeten gaan?
   groetGeantwoord op 3-5-2017 om 23:27

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • zou het te maken kunnen hebben met het feit dat guide plus niet meer wordt meegezonden? nee he? los van dat ik sowieso niet zou weten hoe dat in zou kunnen grijpen in onze lokale niet-online apparaten is guide plus al een maand of wat gediscontinueerd, en dit timer-screen probleem signaleren we pas vandaag..Geantwoord op 3-5-2017 om 23:32

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • vandaag onderzoekje gedaan. het komt geheel doordat guide + niet meer wordt ondersteund. en hoewel ik programma's handmatig programmeerde en dat hele guide plus niet nodig had, vrees ik dat onze machine geen alternatieve manieren heeft van inprogrammeren behalve dan via het timervenster.. dat niet meer oproepbaar is.. waarmee het hele apparaat plots waardeloos werd, na ja een dvd spelertje :-(Geantwoord op 4-5-2017 om 17:52

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Was al tot zelfde conclusie gekomen: de timer functie zat in het guide plus systeem.
   Toestel is dus nog alleen te gebruiken als time flex, want de dvdspeler werkt allang niet meer.Geantwoord op 5-5-2017 om 18:48

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • ik heb het zelfde probleem en mijn broer ook, de handmatige timer is verdwenen en het apparaat is niet meer nuttig te gebruiken.
   wat een schandalig ontwerp !! on hem zo afhankelijk van guide plus te maken.
   alles geprobeerd terug naar fabrieks instellingen enzo maar niets help.
   als er nog iemand iets weet te doen ................Geantwoord op 11-5-2017 om 00:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • heb een dvdr725 gekregen van een familielid maar ik wil er satelliet zenders mee gaan opnemen maar ik kom er niet uit.kan iemand mij hier mee helpen?dan ben ik goed geholpen bij voorbaat mijn dank.
  email:khutjens@hotmail.nl Gesteld op 15-1-2017 om 12:37

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Had een half jaar niet gekeken maar nu zijn al mijn opgenomen films verdwenen Zouden ze nog op de harde schijf staan?En zo ja hoe vind ik ze? De HD browser laat alleen nog zien welke volgorde de films gezet kunnen worden. Mijn email c.verweij@hi.nl Gesteld op 19-9-2016 om 12:04

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Gisteren apparaat over genomen van iemand. Werkte prima. Daar ook getest. Thuis gekomen sluit ik hem aan en start hij niet op. Stekker erin, heel even wachten, lamp rondom dvd knippert een keer samen met een rode lamp rond de knoppen helemaal rechts. Vervolgens uit en even later weer. En dit gaat zo door. Niets te zien op tvscherm of op schermpje van apparaat zelf. In het apparaat hoor je ook een tik als de lampjes gaan branden. Wat is er aan de hand? Gesteld op 24-3-2013 om 13:12

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Is het bij jouw inmiddels opgelost, ik heb dus ook het zelfde probleem maar ik heb deze destijds nieuw gekocht en begint nu deze verschijnselen te vertonen.
   Ik hoop dat jij mij kunt vertellen wat het probleem was...
   BvD Geantwoord op 5-10-2013 om 14:47

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem gehad: Het probleem is de voeding; als je iemand weet die daar naar kan kijken kan de voeding worden gerepareerd.Geantwoord op 5-9-2016 om 22:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Philips DVDR725H

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info