Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 114 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • heb een dvdr725 gekregen van een familielid maar ik wil er satelliet zenders mee gaan opnemen maar ik kom er niet uit.kan iemand mij hier mee helpen?dan ben ik goed geholpen bij voorbaat mijn dank.
  email:khutjens@hotmail.nlGesteld op 15-1-2017 om 12:37

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Had een half jaar niet gekeken maar nu zijn al mijn opgenomen films verdwenen Zouden ze nog op de harde schijf staan?En zo ja hoe vind ik ze? De HD browser laat alleen nog zien welke volgorde de films gezet kunnen worden. Mijn email c.verweij@hi.nlGesteld op 19-9-2016 om 12:04

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Gisteren apparaat over genomen van iemand. Werkte prima. Daar ook getest. Thuis gekomen sluit ik hem aan en start hij niet op. Stekker erin, heel even wachten, lamp rondom dvd knippert een keer samen met een rode lamp rond de knoppen helemaal rechts. Vervolgens uit en even later weer. En dit gaat zo door. Niets te zien op tvscherm of op schermpje van apparaat zelf. In het apparaat hoor je ook een tik als de lampjes gaan branden. Wat is er aan de hand?Gesteld op 24-3-2013 om 13:12

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Is het bij jouw inmiddels opgelost, ik heb dus ook het zelfde probleem maar ik heb deze destijds nieuw gekocht en begint nu deze verschijnselen te vertonen.
   Ik hoop dat jij mij kunt vertellen wat het probleem was...
   BvDGeantwoord op 5-10-2013 om 14:47

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem gehad: Het probleem is de voeding; als je iemand weet die daar naar kan kijken kan de voeding worden gerepareerd.Geantwoord op 5-9-2016 om 22:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Philips DVDR725H

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info