Wij hebben een selectie gemaakt van de meest gestelde vragen en hier een antwoord op gevonden. Wilt u een vraag en antwoord toevoegen? U kunt dat doorgeven via contact@gebruikershandleiding.com

 • Hoe werkt een weegschaal?

  • Er zijn verschillende soorten weegschalen met diverse eigenschappen. Je hebt digitale en analoge/mechanische weegschalen. Een digitale weegschaal werkt door middel van sensoren aan de onderkant. Deze sensoren meten de druk die er op zit als je er op staat. De sensoren geven daarna de informatie door aan een chip die in de weegschaal zit. Deze chip zet dan de informatie om naar cijfers die wij kunnen zien op het scherm van de weegschaal. Een analoge weegschaal werkt daarentegen anders, die werkt door middel van veren. De veren geven de informatie door zodat je het kan zien op het schermpje van de weegschaal.

   Ik vind dit nuttig (57)
 • Wat betekent BMI?

  • BMI staat voor Body Mass Index en kan worden berekend door uw gewicht in kilogram te delen door uw lengte in meters in het kwadraat. Zo heeft iemand van 70 kilo en een lengte van 1,75 meter een BMI van 22,86. Een BMI tussen de 18,5 en 25 wordt als gezond beschouwd.

   Ik vind dit nuttig (14)