Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 32 > Ga naar de handleiding
Nederlands Installatiehandleiding 52 > Ga naar de handleiding
Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

3
 • Mijn Parrot MKi9200 valt voortdurend uit, scherm wordt zwart of blauw. Daarna probeert de unit weer op te starten maar dit mislukt, waarna het scherm weer op zwart of blauw gaat. Het schermpje met ingeschakeld contact losmaken van de unit helpt meestal, zij het maar even, waarna de ellende zich weer herhaalt. Software is geupdated, fabrieksinstellingen terugzetten en telefoon opnieuw pairen helpt ook niet. Tijd voor een nieuwe unit? Of heeft iemand een oplossing? Gesteld op 7-12-2016 om 16:46

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hoe zet ik een foto van mijn telefoon op mijn parrot mki9200 als achtergrond? Gesteld op 13-10-2016 om 06:51

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Foto overzetten moet via bluetooth. Apple laat dit niet toe op de iPhones. Android telefoons kunnen dit wel (volgens mij, maar geen ervaring mee). Heb iPhone en heb dit omzeild door de foto over te zetten op mijn laptop en via bluetooth naar de parrot te zenden. Geantwoord op 13-10-2016 om 20:15

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
 • Mijn parrot doet plotseling (onderweg gestopt bij fastfood keten. Na starten auto starte de Parrot niet meer op) helemaal niets meer. Het scherm is uit. Net ff bij de garage geweest. Er wordt wel 12V aangeboden, dus zekering van auto is niet defect. Monteur heeft ook naar de kabels etc gekeken van de inbouw. Hij dacht aan of nieuw schermpje of de blauwe unit vervangen. Heeft iemand advies voor mij wat te doen? Gesteld op 3-10-2016 om 12:20

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Mijn parrot mki 9200 vraagt wel wie ik wil bellen maar springt daarna terug naar begin scherm. Kan wel via telefoonboek bellen. Maar dus niet met spraak! Wat moet ik doen? Heb al naar fabrieksinstellingen gereset.... Gesteld op 28-9-2016 om 22:39

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • sinds de update van mijn IPhone 6 naar IOS10 valt steeds de verbinding met mijn IPhone weg. De verbinding wordt wel weer opgepakt maar is wel irritant.
  Iemand een idee wat hieraan te doen is? Gesteld op 26-9-2016 om 08:14

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Beste
   Ik heb hetzelfde probleem met mijn Parrot, de laatste update via de site van Parrot is neb versie 2.20 en die is al meer dan een jaar niet vernieuwd!!!
   Parrot zelf mailen heeft tot nu toe tot weinig resultaat opgeleverd. Ze verwijzen je steeds weer stoicijns terug naar de site , als iemand hiervoor een oplossing heeft ?
   art RD Geantwoord op 26-9-2016 om 13:28

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
3

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Parrot MKi9200

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info