Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 120 Naar de handleiding
Deutsch Gebruiksaanwijzing 120 Naar de handleiding
English Gebruiksaanwijzing 124 Naar de handleiding
452017

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Panasonic-TX-P50GT30E

Zoeken resetten

  • De tv ging uit zichzelf uit en daarna ging hij niet meer aan. De storing ziet er uit dat het rode lampje 7 keer knippert. Hoe gaat de tv weer aan. Gesteld op 10-1-2016 om 18:17

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik heb het zelfde probleem met deze tv van 5jaar oud. Het schijnt dat er een pcb ofzo kapot is. Op internet word gesproken over de seven leds of death. Klinkt niet best maar vervangen schijnt niet al te moeilijk te zijn maar ik weet het nummer van deze printplaat niet en hoe en waar je deze kunt bestellen. Geantwoord op 14-3-2016 om 22:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • kan ik opnemen met mijn tv zo ja hoe dan
    vrindelijke groet richard Gesteld op 11-1-2012 om 20:21

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ja, er kan opgenomen worden op een externe harde schijf, USB 3.0 of via intern Netwerk op PC/Notebook met windows-7.0 Raadpleeg hiervoor pag.84 v/d handleiding.
      Ook kan er geupstreamt, b.v. foto's of video worden vanaf PC naar de TV,(Netwerkkabel of middels WiFi via Router moet wel aangesloten zijn), bekijk Vierra Cast instellingen TV. Om intern netwerk soepel te laten verlopen, pas dan de netwerk instellingen van de PC aan, door Windows 7.0 te laten zoeken naar compatibele apparaten of meerdere PC's.
      Let er wel op dat er een beveiligd Netwerk wordt ingesteld wanneer Connectie via WiFi verloopt, anders kan je hele omgeving meekijken.

      Succes, Ton Geantwoord op 21-3-2012 om 08:04

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Je kan inderdaad een harde schijf gebruiken als een CI module wordt gebruikt, maar is dat het geval of gebruik je een dedicated decoder? In dat laatste geval heb je niet veel aan een HDD.

      Door Panasonic aanbevolen schijven:

      Freecom
      Buffalo
      Lacie
      Western Digital

      Deze dienen 160 Gb of hoger te zijn. Voor veel toestellen kan een eigen voeding van de HDD nodig zijn om een opname te kunnen maken als de TV in stand-by staat. Bij nieuwere TV's kan soms eventueel een schijf zonder voeding worden gebruikt. Maar dit is tevens afhankelijk van de schijf zelf. Overigens zie je her en der dat andere merken ook goed blijken te werken.

      Grotere schijven kunnen het best in NTFS geformatteerd worden. Je kan in hoge kwaliteit opnemen, maar uiteraard kost dat meer ruimte als een opname in SD. Hoeveel ruimte er nodig is, is uiteraard afhankelijk van de lengte van de opgenomen film. Hoeveel ruimte een film precies inneemt durf ik dus zo niet te zeggen.

      Als de schijf op de TV geformatteerd wordt, kun je die niet meer op een ander medium gebruiken, omdat opnamen dan verloren zullen gaan. Op een ander medium moet n.l. weer opnieuw geformatteerd worden.

      Je kan ook de/een schijf gebruiken voor het weergeven van films. Dan moet de schijf Fat32 geformatteerd worden. Dit moet niet door de TV worden gedaan, maar door het medium waarop de schijf is aangesloten. Je kan elke Fat32 geformatteerde schijf gebruiken voor het weergeven van films. Koppel een schijf aan je PC en zet er een film op (max. 4 Gb). Sluit de schijf daarna aan op je TV, ga naar Viera tools en kies Video. Klik vervolgens op film.

      Laat je deze schijf vervolgens door de TV formatteren (mits deze wordt ondersteund door de TV) wordt de film uiteraard weer gewist. Het is dus raadzaam voor opnamen vanaf de TV en vanaf een ander medium 2 aparte schijven te gebruiken. lees ook de handleiding eens uitvoerig door.Geantwoord op 7-4-2012 om 18:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Panasonic TX-P50GT30E handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info