Taal Documenttype Pagina's
English Gebruiksaanwijzing 140 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb net een Opel Agila B uit 2009 gekocht. Nu is hij technisch verder goed, maar ik krijg beide achterdeuren niet open! Bijrijderskant gaat van binnenuit nog wel open, maar niet van buitenaf, en bestuurderskant gaat helemaal niet meer open... Doe ik iets fout? Zijn er knopjes die ik moet gebruiken om ze open te krijgen of zou er van binnen iets niet goed zijn? Gesteld op 22-6-2019 om 14:57

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • mijn lamp brand dat er een storing is in de motor. heb een andere brand stofmeter in gekregen maar is niet goed. moet weer vervangen worden.
  mijn vraag is of ik gewoon verder kan rijden als de lamp blijft branden. Gesteld op 5-5-2016 om 12:40

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb sinds gisteren een mei 2008 Agila B CDTI. Daar brandt ook het motor lampje. Auto wil niet harder dan 120 km/h en houdt zo af en toe even in rond 40 km/h als je gas geeft. Moet er nog mee naar de Opel. Lijkt motormanagement probleem. Heb jij (of iemand anders) deze symptomen ook ? Geantwoord op 10-5-2016 om 08:25

   Waardeer dit antwoord (4)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Opel Agila 2009

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info