Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Wij hebben een huis gekocht met een douchecabine novellini BI120. Er zit geen gebruiksaanwijzing bij en wij krijgen geen water. Hoe kan ik douchen met water.
  Gesteld op 1-3-2019 om 20:23

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Kan men badscherm glas laten snijden als het te breed is? Gesteld op 13-12-2018 om 16:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb problemen met de kraan van de douchecabine die blijf druppelen als de kraan gesloten is. Gesteld op 16-8-2018 om 23:15

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Heb een Nocelline douchecabine van 10 jaar oud. Op welke manier ontkalk ik de douchecabine welke knopjes moet ik indrukken. Alvast bedankt. Hanna. Gesteld op 22-1-2018 om 09:13

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • We hebben een hydro-jet systeem voor een instapbad, maar geen gebruiksaanwijzing voor de afstandsbediening. Geen idee hoe het ontsmettingssysteem van de ingebouwde reiniger werkt. Hebben het reservoir gevuld met skinseal whirlpool reiniger, maar er gebeurt niets als we op de ontsmettings button drukken. Kunt u ons hiermee helpen? Gesteld op 30-6-2017 om 17:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Novellini Diversen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info