Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 119 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Hi, heb een oud Pocket Pc Mio 168 gekocht (voor mijn kleinkind) nog in heel goede en mooie staat. Maar ik krijg niet de navigatie geregistreerd, heb wel de originele DVD met de navigatie van NAVIGON 5 MOBILENAVIGATOR VERSION 5.1 erop staan, maar heb niet de VRIJSCHAKELCODE/REGISTRATIECODE dat bestaat uit de vierdelige vakken waar de nummers/cijfers in moeten gegeven worden. Mailen of bellen naar NAVIGON lukt/gaat niet meer, zo ik zit een beetje vast enige tips zijn welkom!! Gesteld op 26-4-2022 om 13:45

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Mijn oude trouwe Mio 168 bleef het beeld/route weergeven van een punt waar ik vanmiddag reed. Hij reageert nergens op. Kan hem zelfs niet uitzetten. Dus blijft plattegrond in het scherm staan....Wat nu?
  Alvast dank!
  Anne Gesteld op 5-12-2013 om 16:47

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • hoe krijg ik de align screen scherm weg.zodat ik de normale scherm weer touchscreen kan benaderen. Gesteld op 19-1-2012 om 18:55

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Mio 168

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info