Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 12 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik krijg de stoptijd niet ingesteld, het 2e rondje loop alles over. Gesteld op 23-3-2021 om 21:54

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hoe schakel je de warmhoudplaat uit als je deze niet nodig hebt bij gebruik ? Gesteld op 31-10-2020 om 13:24

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • ik heb een Magimix espresso waarvan sinds een maand of 3 het koffiefilter blijft hangen in het apparaat als we de koffiefilterhouder losdraaien. Deze moeten we dan een paar keer heen en weer draaien voordat het filter mee wil komen. Heeft iemand hier ook ervaring mee en een oplossing gevonden? Gesteld op 3-3-2015 om 10:07

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Heb dezelfde ervaring, maar dit gebeurt enkel als je na gebruik de filterhouder niet direct leeg maakt maar vol aan het apparaat laat hangen en laat afkoelen. Geantwoord op 30-1-2017 om 13:15

   Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
 • Ik heb een Magimix espresso waarvan sinds een week het ontkalkingscontrolelampje brandt. Het ontkalken lukt niet, als ik 5x op de juiste knop druk gebeurt er niets. Nu heb ik met ontkalkingsspul een aantal koppen gezet, natuurlijk niet uitgedronken, maar het lampje wil niet uit.
  Hoe ontkalk ik? Gesteld op 15-12-2014 om 14:22

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mij lukte het eerst ook niet. Allereerst moet je 5 sec. op het knopje drukken met 2 kopjes ALS HET APPARAAT UIT STAAT. Ik liet het apparaat steeds aan staan omdat ik dacht dat hij het anders niet zou doen. Na dat eerste proces moet je het doorspoelen uitvoeren en NIET EEN KEER MAAR TWEE KEER. Dan is het ontkalken pas klaar. Succes. Geantwoord op 24-2-2015 om 12:10

   Waardeer dit antwoord (11)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Magimix l expresso automatic

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info