Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Hallo,
  Deze ochtend bij het starten van mijn range rover evoque (2013) sprong de ventilatie onmiddellijk op de hoogste stand, kon ook de ventilatie niet meer minder zetten. Zelfs Na het afleggen van de motor blijft de ventilatie vollen bak blazen. Uiteindelijk de stroomkabel aan het zekeringkastje (onder dashboardkastje) uitgetrokken om een platte batterij te vermijden. Het blijft voorlopig een raadsel wat de oorzaak kan zijn. Bij het uitlezen kwam er ook een transmissie storing tevoorschijn.
  Iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?? Gesteld op 3-11-2022 om 19:40

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Goedenavond, is dat uitlezen gebeurt bij de Land Rover dealer zelf?
   Ik had ook een tijdje de melding transmissie storing. Bleek er olie te lekken waardoor er in de tussen bak een paar liter olie bij moest en in de transmissie bak 4 liter waar er maar 7 liter inzit. Dit kwam aan het licht nadat ik hem toch maar naar de Land Rover dealer had gebracht.
   Bij onderzoek bleek dat er een scheur zat in een oliedeksel achter de intercooler. Ook in de tussenbak zijn een paar keerringen vervangen.
   Zelf ben ik heel erg blij dat ik daar naartoe ben gegaan. Het kost iets meer dan een vrije garage maar het rijdt een stuk prettiger als je weet dat alles goed is. De chef van de werkplaats vertelde dat hun monteurs die aan evoques mogen werken tot op de dag van vandaag worden bijgeschoold omdat het een heel complexe wagen is.
   Als je doorrijd met die foutmelding en er komt weer een kortsluiting dan kan de computer vastlopen en de hele auto blokkeren. Een nieuwe automatische transmissie bak kost rond de 10k ex arbeid en ex btw. Mijn evoque is uit 2018 trouwens, en hij rijdt weer als een zonnetje.
   Succes met jouw wagen! Geantwoord op 3-11-2022 om 22:04

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Wie weet waar precies de hulpaccu van de Range Rover evoque zit? De auto is uit 2018.
  Ik heb net dat schutbord onder het handschoenen kastje weggehaald maar zag daar nergens iets wat leek op zo’n hulpaccu of iets waar deze in zou zitten. De auto geeft voornamelijk bij koude start vaak de melding : transmissie storing..help! Gesteld op 24-9-2022 om 18:31

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Range Rover Evoque 2015 geeft melding Transmissie storing en is dan geblokkeerd (rijden en schakelen lukt dan niet meer).
  Net apk gekeurd en werkplaats dealer heeft pas plek in half mei.

  Weet iemand wat de melding betekent en waarom de auto ineens geblokkeerd wordt? Gesteld op 13-4-2022 om 12:53

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Range Rover Evoque 2012 geeft melding: Transmissie storing en het gele driehoekje met uitroepteken! Wie weet wat er aan de hand is? Gesteld op 23-7-2020 om 10:51

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb ook zelfde probleem met mijn range rover 2012 evoque?de bak olie is ververst maar hij geeft steeds zelfde storing?????Weet iemand wat de probleem is?Geantwoord op 10-10-2021 om 15:19

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Dezelfde storing. Bij de dealer is de storing geanalyseerd en geconstateerd dat er een hulpaccu voor de automatische transmissie vervangen moet worden. Kosten excl. montage € 250,-Geantwoord op 27-2-2022 om 20:46

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
  • Deze storing heeft te maken met een slechte hulp accu, deze zit aan bijrijderskant achter schutbord onder het handschoenen vakje. Ik heb zelf een nieuwe accu geplaatst, kosten 15 euro. Storing is hiermee opgelost.Geantwoord op 3-9-2022 om 14:42

   Waardeer dit antwoord (23) Misbruik melden
  • Nee geen artikel van deze hulpaccu.
   Foto van oude accu gemaakt met gegevens van deze, maten gemeten van accu en naar een accu winkel.
   Deze zoekt dan een vergelijkbare accu.Geantwoord op 29-12-2022 om 16:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Goedemiddag
  De Nederlandse handleiding van
  Range Rover Evoque SD4 4WD Gesteld op 6-4-2018 om 12:26

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Land Rover Personenwagen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info