Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 21 Naar de handleiding
Nederlands Bijvullen ketel 2 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Wat moet er gebeuren om ZR/24 om te bouwen naar rijk gas of is dit enkel de gas dat moet afgesteld worden? Gesteld op 8-4-2021 om 15:58

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

 • Wij hebben een Junkers ZWR 24-3 KDE 23 S 3692 thuis en wordt uitsluitend gebruikt voor de verwarming. Door welk gesloten toestel kan deze vervangen worden ?
  Gesteld op 25-1-2021 om 11:20

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Bij afname warm water start ketel op en probeert water te verwarmen maar valt gelijk uit. Start terug op en valt weer uit. Zo’n 5 a 6 keer. Display 00 en daarna 99.
  Weet iemand hoe je dit kan verhelpen ? Gesteld op 2-12-2018 om 18:43

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • hoe moet ik de waakvlam van een ZWR24 2KD aansteken? er staan maar twee knoppen op en er ligt hier in het huurappartement geen handleiding en op de site vind ik die ook niet. Gesteld op 25-8-2014 om 17:52

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Volgens mij druk je de knop met het vlammetje in. Terwijl je dit ingedrukt houdt, gebruik je een aansteker om in de opening (zo'n 5 cm diep) de waakvlam aan te steken. Als ze brandt, houdt je de knop nog zo'n 5 seconden ingedrukt en klaar. Geantwoord op 9-10-2014 om 10:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Junkers ZWR 24 KDE

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info