Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Er is een procentteken in de display; wat betekent dat? Gesteld op 7-5-2020 om 22:09

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb volgens mij een ICY3825IN
  Haardvuur aangedaan, vervolgens ging het apparaatje piepen. Ik denk "batterij verwisselen?" Dat heb ik gedaan, maar blijft hetzelfde: hij piept. En springt niet meer aan.
  Heb 'm nu van de muur gehaald, en via 'n USB aan 'n MacBook hangen. Dat geeft 'ie op t schermpje aan ook (dus, er zit nog leven in), maar: hoe krijg ik 'm weer werkend aan de muur? En heeft dat haardvuur (dat natuurlijk voor een hoge temperatuur in de woonkamer zorgt) iets te maken met het 'stoppen' van m'n ICY? Hij doet niks meer, maar als ik 'm dus aan de computer hang, geeft 't schermpje van de ICY wel aan dat 'ie aan de USB zit... Gesteld op 22-1-2019 om 19:47

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Bij mij is het net anders om. Aan de muur werkt hij. Aan de computer is hij zo dood als een pier. Ik heb een nieuwe batterij er in gezet, maar dat mag niet baten. Met de hand kan ik de temperatuur hoger en lager zetten, maar dus niet via de computer "programmeren". Geantwoord op 16-10-2019 om 14:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: ICY Thermostaat

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info