Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 108 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • HUAWEI mediapad M5 met apart keyboard hoe schakel je om van keyboard naar tablet, niet alle apps werken met los keyboard Gesteld op 11-8-2019 om 19:24

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Sinds deze morgen heb ik op mijn tablet problemen op FB.. Als ik inlog zie ik dat alle afbeeldingen (zoals nieuwsoverzicht , Eurosport e.a de foto's en afbeeldingen het hele scherm beslaan, wat zeer onhandig is.
  Kan iemand mij helpen ? Gesteld op 27-1-2019 om 17:17

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • heb een tablet Huawei M5 gekocht en ben zeer tevredeb, maar het een klein probleem, er staan icoontjes op die weg moeten van spelletjes die ik niet meer gebruik, hoe krijg ik die er af; heb al geprobeert erop te blijven drukken om te zien of er een prullenbak verschijnt of zo, maar niets. Kan iemand mij hierbij helpen Gesteld op 19-9-2018 om 18:11

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb nu de huawei tablet gekocht.maar ik heb een probleem ik heb de app voor Netflix en ziggogo en Videoland gedownload en ingelogt maar ik krijg vanvideoland een zwart scherm en van de andere een staand balk die ik niet opbollende scherm krijg.wat moet ik doen.Cor Gesteld op 5-8-2018 om 13:24

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Huawei MediaPad M5 - SHT-W09

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info