Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 16 Naar de handleiding
Nederlands Snelstart handleiding 2 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Wij hebben thuis al een tijdje een Soundbar SB30 van Harman Kardon aangesloten staan op de TV maar doet het eigenlijk niet. Deze week nog eens getest via een ander apparaat dan de TV maar ook dan doet deze het niet. Zowel een poging gedaan met de optische kabel als met de analoge kabels. Totaal geen geluid. Mute uit en volume omhoog maar geen respons. Wat zou het kunnen zijn? Ik zocht een manier om een reset te kunnen geven maar deze niet gevonden in de beschrijvingen en op het apparaat. Wie heeft de oplossing? Gesteld op 18-12-2020 om 14:37

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • De source zowel op de afstandsbediening als op de soundbar geselecteerd op "Optisch" en "Analoog", maar geen geluid. Nog even mijn I-phone aangesloten met een kabeltje op de analoge ingang maar geen respons. Hoe zou ik de fabrieksinstellingen kunnen herstellen?Geantwoord op 18-12-2020 om 15:49

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Harman Kardon SB 30

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info