Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/50
Pagina verder
Open/Close
DVD 28
AUDIO/VIDEO
NEDERLANDS
System 13828
AVR 138 Audio/Video Receiver
DVD 28 Digital Versatile Disc Speler
HANDLEIDING
0000CSK - AVR138_DVD28 NLD_v1.qxp:32995_AVR137_NEDERL 23/07/08 18:08 Side 1 (Sort/Black plade)
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • ik heb een dual platenspeler welke aansluiting moet ik hiervoor gebruiken Gesteld op 2-11-2018 om 11:54

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Je moet een phono voorversterker aanschaffen. Deze kun je aansluiten op, bijvoorbeeld, de ingang van de cd, dvd of tape. Dan kun je je platenspeler weer aansluiten op de voorversterker. Geantwoord op 18-3-2019 om 09:15

   Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
 • Ik heb een philips tv 49 8nc 6101/12 en pc lanova .de tv gaat prima via de set van Herman avr 138.maar de pc krijg als ik iets heb op genomen of een dvd in doet dan speeld hij alleen af via mijn tv.als ik joutube op zoek op de Philips tv .dan speelde hij alleen via mijn tv scherm weet u misschien hoe ik mijn harman/kardon set wet goed krijg .het systeem 13828 is 8 jaar oud het moet toch mogelijk zijn ik hoor heel graag vanuit kant.Ps de rest is gewoon goed aan gesloten in afwachting van u hulp met vriendelijke gr p.schriek Gesteld op 13-5-2018 om 11:13

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik zoek de handleiding van de Harman Kardon AVR 139 Gesteld op 1-3-2014 om 14:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik zoek de Handleiding of de gebruiksaanwijzing van de Harman Kardon AVR 138 Gesteld op 20-1-2014 om 18:57

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Kan iemand mijn vertellen waar ik de handleiding van de hardman kardon AVR 139 kan downloaden mijn mail adres Is Mjonge7@chello.nl ik zie graag een mail verschijnen. Geantwoord op 11-8-2015 om 14:29

   Waardeer dit antwoord (8)Misbruik melden
 • Hoe krijg ik het geluid van mijn samsung LCD TV via de versterker AVR 138 door de luidsprekers in de huiskamer Gesteld op 31-1-2013 om 15:04

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Harman Kardon AVR 138 bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Harman Kardon AVR 138 in de taal/talen: Nederlands als bijlage per email.

De handleiding is 1,98 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info