Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Gaarne ontvang ik per e-mail de gebruiksaanwijzing van de Gamma schakelklok art. 456405
  Bij voorbaat dank. Klant Gamma Schagen.
  2e verzoek.
  d.j.wiering.djw@gmail.com
  Gesteld op 9-5-2019 om 11:17

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik ben op zoek naar de gebruiksaanwijzing van de Gamma schakelklok Art. 456405 (er staat nog een nummer op t.w. 70136)
  Alvast bedankt.
  D.J.Wiering Schagen d.j.wiering.djw@gmail.com
  Gesteld op 9-5-2019 om 11:08

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • IK ben op zoek naar de handleiding van de schakelklok GB34090 GAMMA Gesteld op 13-12-2018 om 10:09

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Graag de handleiding van schakelklok art nr 222380 Gesteld op 5-8-2018 om 11:40

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Heb een schakelklok art nr 222380.
  BVD T. de Vos Stiens Gesteld op 5-8-2018 om 11:36

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • wanneer staalt de klok aan en wanneer staat de klok uit
  Gesteld op 3-12-2017 om 15:29

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

 • Hoe werkt de tijd schakelaar van het merk ip44 art 456402 bij voorbaat dank Gesteld op 8-11-2017 om 14:22

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • heeft iemand een gebruiksaanwijzing voor de Gamma digitale schakelklok geen type bekend, staat er niet op. schakelinterval 1min. Gesteld op 11-12-2016 om 13:45

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Kan iemand advies geven i.z instellen tijdschakelaar TBT 500015

  Met vr groet Douwe Gesteld op 23-11-2016 om 18:46

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb een handleiding voor deze tijdschakelaar in mijn bezit. U kunt hem krijgen door naar mij uw mailadres te mailen: tonvorant@hotmail.com Geantwoord op 19-4-2017 om 12:32

   Waardeer dit antwoord (20)Misbruik melden
 • Gamma tijdschakelaar art. 141002 geprogrammeerd met handleiding in de hand voor werking van 1 uur iedere dag van de week. On en Off ingesteld. Programma werkt niet. Wat doen aub ? Dank voor antwoord. Gesteld op 13-6-2016 om 08:35

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Kan iemand mij helpen aan de handleiding van de tijdschakelklok Gamma Art. nr. 222383
  Graag een bericht naar ansinkx@casema.nl Gesteld op 22-3-2016 om 16:13

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Dit gaat specifiek over artikel nummer 222380:

  De bijgeleverde handleiding is gebrekkig, niet alle functies worden beschreven.

  Als je op Timer drukt kun je een aantal aan- en uitschakeltijden invoeren. Ben je daar echter mee klaar, dan gaat de klok niet automatisch op tijdschakelen.

  Door de 'C' knop (handmatig in- en uitschakelen) enige tijd ingedrukt te houden, verschijnt er naast het symbool On/ Off een letter. Met enig uitproberen verschijnt hier op een gegeven moment een letter 'A'. Dit betekent waarschijnlijk 'automatisch', en activeert de tijdschakelaar. Als je de letter 'A' niet ziet, staat de schakelaar of altijd aan of altijd uit.

  Zo kun je ook een tijdje lang op de knop '6' (het klokje) drukken, en verandert de letter 'A' in een letter 'd'. Hierbij worden alle andere functies geblokkeerd en kun je dus niets meer wijzigen. Druk je weer een tijdje op '6', dan wordt de blokkering ongedaan gemaakt.

  Verder is het waarschijnlijk zo dat als 'Timer' boven de weekdagen knippert, de timer juist NIET aan staat. Druk dus net zo lang op alle knoppen tot het Timer symbool niet knippert, en de 'A' verschijnt.

  GAMMA: uit naam van een goede klantenservice zou ik jullie willen aanbevelen om contact op te nemen met de leverancier en òf een complete handleiding met alle al dan niet verborgen functies op papier bij te voegen, òf een link plaatsen op een site waar je wel het complete recept krijgt, stap voor stap graag. Ik ben ICT ingenieur en het heeft mij een uur gekost om dit apparaat correct aan de praat te krijgen. Ik vrees het ergste voor minder ervaren gebruikers.

  Nog een toevoeging: het is mogelijk om in de Timer stand schakeltijden over de 24:00 grens heen te programmeren. Bijvoorbeeld 21:00 - 0:700. Ik vraag mij af of de klok dan correct functioneert. Voor de zekerheid heb ik het gesplitst in twee programmeerstappen 21:00 - 23:59 + 0:00 - 0:700.
  Gesteld op 26-12-2015 om 19:01

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Inmiddels een revisie van mijn bovenstaande verhaal, jammer dat ik de tekst zelf niet kan aanpassen:

   De bijgeleverde handleiding is gebrekkig, niet alle functies worden beschreven.

   Als je op Timer drukt kun je een aantal aan- en uitschakeltijden invoeren. Daarna kun je het beste op knop '6' (het klokje) drukken. Als het goed is, krijg je dan naast de symbolen On/ Off een letter 'A' te zien, waarschijnlijk van 'automatisch'. Als alles goed gaat, staat de schakelaar dan in de timerstand en gaat hij het programma uitvoeren.

   Als je de knoppen '6' of 'C' (handmatig in- en uitschakelen) enige tijd ingedrukt houdt, krijg je verborgen functies, bijvoorbeeld een letter 'd' in plaats van 'A', waarbij alle functies geblokkeerd zijn, tenzij je dezelfde knop weer een tijdje indrukt.

   Toen ik het apparaat voor het eerst programmeerde knipperde het symbool voor 'Timer' boven de dagaanduidingen. Dit betekent waarschijnlijk niet dat de timer is ingeschakeld, maar ik vermoed dat er dan een fout zit in de timerprogrammering. Bijvoorbeeld: als je op één programmeerstap de tijd aan: 21:00, uit: 7:00 zet, weet ik niet of dat goed gaat omdat je de 24:00 uurs grens passeert. misschien is het beter om daar dan twee stappen van te maken. Ook vraag ik mij af wat er gebeurt als verschillende aan/ uit tijden elkaar overlappen.

   Aan GAMMA zou ik willen vragen om een complete handleiding toe te voegen, met daarin ook alle verborgen functies en alle foutcondities. Op papier bijgeleverd of via een link. Ik heb een uur zitten prutsen voordat alles werkte. Voor iemand die geen ICT ingenieur is zoals ik, zijn dit soort uurwerken nog moeilijker te bedienen zonder een goede handleiding. Geantwoord op 26-12-2015 om 19:51

   Waardeer dit antwoord (5)Misbruik melden


 • Ben op zoek naar handleiding van tijdschakelaar van Gamma. Model GB34090 Gesteld op 6-9-2014 om 16:23

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Gamma Schakelklok

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info