Taal Documenttype Pagina's
Deutsch Gebruiksaanwijzing 112 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • geheugenkaart destijds geplaatst en foto's gemaakt. daarna foto's verwijderd en toestel uit gedaan en weggelegd. nu kan ik geen foto's meer maken en de volgend melding komt op het schermpje. "BEVEILIGDE GEHEUGENKAART" kaart heb ik al een aantal keren verwijderd en weer geplaatst, krijg echter steeds dezelfde melding terug. wat is de oplossing? bij voorbaat dank voor het antwoord Gesteld op 13-9-2013 om 19:35

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Aan de zijkant van uw SD kaart zit een schuifje met de tekst "lock" Als u dit schuifje op lock hebt staan, zal de geheugenkaart niet beschreven kunnen worden. Dus, het schuifje van de lock afhalen, en u kan de geheugenkaart weer gebruiken. Geantwoord op 25-9-2013 om 15:03

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Fujifilm Finepix JZ 200

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info